HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu, invitata de onoare la nunta lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu, invitata de onoare la nunta lui Dani Oțil

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Mihaela-Radulescu-invitata-de-onoare-la-nunta-lui-Dani-Otil-1.jpg

Dani Oțil a fost invitat în cadrul unui podcast și a vorbit despre a doua sa nuntă. De data aceasta, matinalul are de gând să o cheme și pe Mihaela Rădulescu, cea cu care a fost împreună cu mult înainte de a o cere pe Gabriela Prisăcariu.

Mihaela Rădulescu, invitata de onoare la nunta lui Dani Oțil in Stiri Mondene„Am uitat să o chem la nuntă (n.r. – pe Mihaela Rădulescu), are plicul pregătit. Am vorbit tot. Acum am făcut o nuntă de 30 de persoane, dar o s-o chem când o să fac nunta aia mare, că are și plicul pregătit. Să vină să bea și să «mănâncă» și să dea plicul”, a spus Dani în cadrul podcast-ului lui Speak.

Mihaela Rădulescu, invitata de onoare la nunta lui Dani Oțil in Stiri Mondene„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus prezentatorul de la Antena 1, în urmă cu ceva vreme, potrivit celor de la cancan.ro.

Mihaela Rădulescu, invitata de onoare la nunta lui Dani Oțil in Stiri MondeneDoare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârșit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe captuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea», arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a făcut alt om, dar, mai important, alt bărbat”, scrisese prezentatorul de la Antena 1 pe contul său de Facebook…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed