HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu, motivul pentru care Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer”

Mihaela Rădulescu, motivul pentru care Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 862 views
Mihaela Rădulescu, motivul pentru care Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer” in Stiri Mondene

Andreea Marin este câștigătoarea de la Masked Singer România. Pe cât de surprinzătoare a fost această veste, pe atât de surprinzător a fost și ceea ce s-a întâmplat după, atunci când Mihaela Rădulescu a felicitat-o, deși se știe foarte bine că cele două nu se au la suflet una pe cealaltă de mulți ani.

Mihaela Rădulescu, motivul pentru care Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer” in Stiri MondeneConform celor de la ciao.ro, Andreea Marin ar fi stabilit cu producătorii emisiunii să participe la maximum cinci ediții, dar, odată ce a văzut cine este în juriu, adică Mihaela Rădulescu, a decis să ajungă până în finală.

„Nu, nu pot să cred așa ceva! Deci nu cred! Șapte ediții am zis că e bărbat, după care, m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus Mihaela Rădulescu după ce s-a aflat cine se află în spatele măștii.

Mihaela Rădulescu, motivul pentru care Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer” in Stiri Mondene„Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”, a mai spus aceasta în mediul online.

După ce s-a aflat că ea este marea câștigătoare, Andreea Marin a spus că, deși nu se aștepta să câștige, se bucură foarte mult pentru că a reușit acest lucru, dar și pentru că a fost văzută ca fiind o actriță.

Mihaela Rădulescu, motivul pentru care Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer” in Stiri Mondene„A fost onorant faptul că v-ați gândit la un mare actor sau la o mare actriță. Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește. Inna a fost pe aproape, de când a zis că mă urmărește pe Instagram, cu grădina… de atunci, n-am mai postat nimic.

Nu există, nu puteam să risc așa ceva. Nimic, nimic. Și îmi cer scuze față de Violeta și față de partenerul meu de viață, n-am putut să le zic adevărul. Ei știau că fac un proiect special”, a spus și Andreea Marin, mândră de ceea ce a realizat la Masked Singer România.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed