HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu are o casă de vis. Cum arată veioza de 1200 de euro?

Mihaela Rădulescu are o casă de vis. Cum arată veioza de 1200 de euro?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Mihaela-Rădulescu-are-o-casă-de-vis-6 in Stiri Mondene

Mihaela Rădulescu are o viaţă de vis.

Mihaela Rădulescu are o casă de vis (6)

Vedeta a împlinit 51 de ani şi nimeni şi nimic nu îi stă în calea fericirii. De când este într-o relaţie cu austriacul Felix Baumgartner, aceasta a găsit şi izvorul tinereţii fără bătrâneţe şi pe cel cu bani. Recent, cei doi îndrăgostiţi şi-au cumpărat o casă pe Riviera Franceză, care a costat în jur de 10 de milioane de euro! Pare de necrezut că doi oameni, aparent obişnuiţi, pot câştiga atât de mulţi bani încât să-şi permită o astfel de casă.

Mihaela Rădulescu are o casă de vis (5)

Ce este drept, casa este superbă, cu o privelişte de-ţi taie respiraţia, iar interiorul te lasă cu gura căscată. Mihaela şi-a decorat biblioteca cu o pereche de pantofi, marca Louboutin, care costă 700 de euro. Pe noptieră, diva de la Monaco a ales să folosească o veioză marca Philippe Stark, care costă 1200 de euro.

Mihaela Rădulescu are o casă de vis (3)
„Îmi iau inima-n dinţi şi vă invit la mine… acasă! În fiecare zi, pe Instagram – mihaelaschwartzenberg, câte un colţişor din… lumea mea.

«Acasă» e povestea fiecărui suflet care o locuieşte şi orice «acasă» e bucurie şi tihnă. Nu e musai să ne placă tot ce le place altora, pentru că e o treabă prea personală, în care fiecare îşi colorează viaţă şi pereţii cum simte, în care fiecare are matriţa lui de confort şi inspiraţie… Nici nu cred că are mare importanţă cu ce decorăm casa, ci cu câtă viaţă, iubire şi armonie o umplem”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook…

Mihaela Rădulescu are o casă de vis (2) Mihaela Rădulescu are o casă de vis

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed