Home Stiri Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil a devenit tată

Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil a devenit tată

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 918 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Prisăcariu a adus pe lume primul copil al ei și al lui Dani Oțil. Fosta parteneră a prezentatorului de la Antena 1 a reacționat și a spus ce părere are ea despre acest eveniment.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a spus prezentatoarea pentru cei de la ciao.ro.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus Dani, conform cancan.ro.

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârșit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea», arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a făcut alt om, dar, mai important, alt bărbat”, spusese prezentatorul, în urmă cu ceva timp, potrivit celor de la adevarul.ro…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies