HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Iulia Albu a spus că este „parașută”

Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Iulia Albu a spus că este „parașută”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 977 views
Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Gabriela Prisăcariu a umilit-o in Stiri Mondene

Zilele trecute, Iulia Albu se pare că a pornit un scandal, atunci când a spus despre Mihaela Rădulescu un lucru mai puțin plăcut, și anume, că este „parașută”. Reacția prezentatoarei de la PRO TV nu a întârziat să apară, chiar dacă a fost una mai liniștită decât se preconiza.

„El conduce acea frumusețe, eu merg ca una”, a scris aceasta pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu una dintre mașinile lui Felix.

Iulia Albu a sunat la 112 în miez de noapte in Stiri MondeneRelația pe care Mihaela Rădulescu și Felix o au este una de interes general, iar multă lume și-ar dori ca cei doi să fie văzuți prin România. Cu toate acestea, prezentatoarea evită să îl aducă aici și a spus și care este motivul din spatele acestei decizii.

„Toată populația de «hateri» din România i-a scris lui Felix diverse pe rețelele sociale tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice.

Iulia Albu, reacție acidă la adresa unei vedete „Arăți ca Bianca Drăgușanu” in Stiri MondeneSăracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru că s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem interacțiuni cu locul acesta”, a spus prezentatoarea de la PRO TV pentru cei de la ciao.ro.

Mihaela Rădulescu, prima reacție, după ce Iulia Albu a spus că este „parașută” in Stiri Mondene„De șase ani, de la prima lună, ne tot «desparte» lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata, era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că, orice aș da, e tot ca ei…”, a mai menționat aceasta, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed