Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce s-a aflat că Dani va fi tată: „Cineva pe care îl iubești”

Share

Mihaela Rădulescu a avut prima reacție în mediul online, de când s-a aflat că fostul ei iubit, Dani Oțil, urmează să devină tată pentru prima oară. Cu toate acestea, cuvintele ei nu au avut legătură cu fericitul eveniment care se apropie pentru prezentatorul de la Antena 1, deși fanii ei ar fi vrut să știe ce părere are.

„Nu este nimic amuzant în a zbura zilele acestea. Dar ideea că mergi să vezi pe cineva pe care îl iubești te poate face să te simți mai bine”, a scris Mihaela pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu a oferit un interviu pentru cei de la viva.ro și a făcut câteva declarații despre Gabriela Prisăcariu, accentuând că nu o cunoaște și că este fericită pentru povestea de iubire dintre ea și Dani.

„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (n. red. – râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu, realmente, mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne, iartă-mă! Nu am cunoscut-o.

Am văzut-o, că doar am și eu internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur, în primul rând, pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi, treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur, realmente, pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a spus prezentatoarea de la PRO TV pentru viva.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news