Home Stiri Mihaela Rădulescu reacționează după ce Anna Lesko a fost jignită: „Bravo ție!!”

Mihaela Rădulescu reacționează după ce Anna Lesko a fost jignită: „Bravo ție!!”

autor Buinoschi Andreea
810 vizualizari

Anna Lesko se numără printre cei 16 participanți ai emisiuni Ferma. De curând, aceasta a fost jignită de către un internaut, iar Mihaela Rădulescu a decis să îi ia apărarea. Anna s-a decis să le răspundă hater-ilor printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

„Dragă hater! Îți scriu câteva rânduri pentru că văd că îți faci din nou griji pentru mine și nu e cazul. În lumea ta, partenera de viață este confundată adesea cu bona, femeia de serviciu, bucătăreasa și atât.

Pentru mine, ferma nu este un joc, reprezintă o realitate în care trăiesc, cu bune și cu rele, în condiții crunte de supraviețuire la nivel psihic și fizic. Trăiesc, suspin, mă lupt, învăț, îndur, mă tăvălesc de dor, mă și bucur, cu toată ființa mea, ajut, încerc pe cât pot să fiu de folos.

Așa că cine nu mă respectă este taxat pe loc, în felul meu. Îți este simplu să comentezi de acasă, sciindu-mi mesajul cu degetele murdare de la sosul de roșii, înfulecând o pizza, înconjurat de ai tăi. Te plângi că îți dau block la mesaje odioase? Serios?

Învață să nu mai cataloghezi la primul semn. Nu mai judeca, nu deții adevărul. Te las. Sănătate. Iartă-mă că ți-am răpit din timpul prețios cu bazaconiile mele!”, a spus concurenta.

Mihaela Rădulescu a lăsat și ea un comentariu prin care i-a luat apărarea artistei. „Mie îmi placi! Mult de tot. Ești cea mai plăcută surpriză din «Fermă». Nu aveam mari așteptări din partea ta atunci când am auzit că intri în «Ferma». Credeam că nu vei face față, că nu știi să gătești, ca vei fi certăreață… Ai dovedit contrariul! Ai dovedit că gătești cel mai bine, că ești echilibrată, că o femeie poate fi superbă în absolut orice situație! Bravo ție!! Probabil că ai exagerat cu Paul, dar asta dovedește că ești umană și că nu joci nici un rol!! Ești absolut ca noi toți… cu zile bune și proaste, cu simpatii și antipatii… uneori irascibilă, poate din cauza oboselii sau dorului de fiul tău. Stiu că filmările s-au terminat, dar îți țin pumnii și sper să câștigi tu. Bravo, femeie frumoasă și deșteaptă”, a spus vedeta PRO TV…

 

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies