HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Gabriela Prisăcariu a umilit-o

Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Gabriela Prisăcariu a umilit-o

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 820 views
Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Gabriela Prisăcariu a umilit-o in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Prisăcariu a fost invitată la iUmor, unde a susținut un moment de roast, iar printre persoanele de care s-a luat s-a numărat și Mihaela Rădulescu. Modelul a făcut trimitere la vârsta pe care prezentatoarea o are, spunând că este „bunica”. Acum, Mihaela a avut prima reacție.

Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Gabriela Prisăcariu a umilit-o in Stiri MondeneÎn ciuda faptului că mai multe persoane se așteptau ca fosta iubită a lui Dani Oțil să aibă o reacție cu privire la actuala lui soție, aceasta se pare că nu s-a lăsat deloc afectată de cele întâmplate, ci continuă să-și vadă de viață. În urma unei postări pe care a făcut-o pe contul său de Instagram, Mihaela Rădulescu și-a exprimat iubirea de mamă pe care i-o poartă fiului său.

Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Gabriela Prisăcariu a umilit-o in Stiri Mondene

Mihaela Rădulescu a vorbit despre viața de la Monaco

„Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul Art Deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și coziness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei.

Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Gabriela Prisăcariu a umilit-o in Stiri MondeneNu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde cu zâmbet înainte. Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu”, a spus prezentatoarea pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed