HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu în rochie elegantă și pantofi sport pe covorul roșu. Ce a făcut-o pe vedetă să renunțe la pantofi

Mihaela Rădulescu în rochie elegantă și pantofi sport pe covorul roșu. Ce a făcut-o pe vedetă să renunțe la pantofi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/mihaela-radulescu-rochie-eleganta-si-pantofi-sport-pe-covorul-rosu-ce-facut-o-pe-vedeta-sa-renunte-la-pantofi.jpg

Mihaela Rădulescu și-a surprins fanii după ce a apărut pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie superbă, neagră, dar a ales pantofi sport. Vedeta și-a explicat ulterior gestul.

mihaela-radulescu-rochie-eleganta-si-pantofi-sport-pe-covorul-rosu-ce-facut-o-pe-vedeta-sa-renunte-la-pantofi

Mihaela Rădulescu s-a afișat pe covorul roșu alături de iubitul său austriac, Felix, la grandiosul eveniment Gala Premiilor LAUREUS. Deși cei doi au ales ținute foarte elegante, pantofii purtați au fost sport.

Acest detaliu le-a atras tuturor atenția, pentru că încălțările erau în contrast cu ținuta și locul evenimentului, dar doamna jurat de la Românii au talent și-a lămurit fanii în legătură cu alegerea făcută. Se pare că la acest eveniment pantofii eleganți sunt donați pentru cauze nobile, iar acest lucru este specificat și pe invitație.

„Pro TV e de vină! Trebuia să am o filmare pentru noua emisiune, exact de ziua îndrăgostiților. Filmarea s-a amânat cu câteva zile și iată ce am pățit :). Am reușit să merg la Gala Premiilor LAUREUS (Oscarurile pentru sportivii din toată lumea). Nici nu știu de unde sa încep… Hugh Grant, prezentatorul galei, unul dintre actorii mei preferați de-o viață… Nadia Comăneci, pe scenă, alături de HSH Prințul Albert de Monaco, pentru a înmâna premiul «Sportiva anului»… Românii Ilie Năstase, Ion Țiriac, jurnalistul Andrei Nourescu printre invitații de onoare.

P.S.: Am purtat sneakers la rochia de seară nu pentru că mi-am pierdut simțul stilului :), ci pentru că ne-am pus pantofii la licitația caritabilă #sneakersforgood. E singurul covor roșu al planetei unde pantofii de sport la rochia de seară sau la smoking sunt ceruți pe invitație.

Nu încetez să-i admir pe învingători, pe luptătorii adevărați, pe marii campioni de ieri și de azi, pe oamenii care fac totul pentru ca visul lor să se împlinească… O să vedeți astfel de viitori campioni și la «Românii au talent», începând de vineri”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de Facebook…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed