Home Stiri Mihaela Rădulescu și Felix s-au căsătorit?

Mihaela Rădulescu și Felix s-au căsătorit?

autor Mirela
676 views 2 minute timp de citit

Mihaela Rădulescu a ridicat foarte multe semne de întrebare cu ultima sa postare de pe Instagram. Aceasta a dat de înțeles că s-ar fi căsătorit cu Felix, dar nu a spus nimic concret până în acest moment.

Mai exact, vedeta de la PRO TV a postat o fotografie cu ea, mâncând un pepene, iar mâna stângă a acoperit-o cu o inimioară. Cum inelul de logodnă și verigheta se pun pe degetul inelar al mâinii stângi, iar inelarul a fost acoperit, fanii cred că și-ar fi unit destinul cu cel al lui Felix.

În urmă cu puțin timp, vedeta de la PRO TV a spus ce face atunci când primește comentarii negative în mediul online. „Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze, «bărbați» care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje.

Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oamenii pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună.

Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare «democratică» în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită. My house, my rules. O treabă grozavă, de aplicat și aici, dar și în viața reală”, a scris Mihaela pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies