HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu, sub lupa medicilor estetici. Iată câte intervenții chirurgicale are!

Mihaela Rădulescu, sub lupa medicilor estetici. Iată câte intervenții chirurgicale are!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Mihaela Radulescu in Stiri Mondene

Mihaela Rădulescu a fost întotdeauna în atenția presei mondene, mai ales deoarece, în ciuda vârstei de 49 de ani, arată foarte bine, ceea ce a stârnit controverse cu privire la adevărul despre operațiile estetice pe care le are.

Cunoscuta prezentatoare TV a recunoscut la un moment dat că și-a făcut o singură operație de mărire a sânilor, dar toată lumea observă și alte diferențe. Așadar, câțiva medici esteticieni de renume au analizat-o pe Mihaela Rădulescu și și-au exprimat părerea din punct de vedere profesional cu privire la alte intervenții estetice la care se pare că ar fi apelat vedeta.

Medicul estetician Victor Schwartz a spus acum ceva timp, citat de Cancan: „Din poze reiese că Mihaela Rădulescu are pomeții injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele. Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă pentru a scăpa de ridurile de la ochi şi de la frunte”.

Medicul estetician Călin Doboş a declarat: „Într-adevăr, pare să-şi fi făcut ceva la nas şi pomeți. În principiu, operațiile la nas întineresc, pentru că vârful nasului se lasă în timp şi ridicarea sau stabilizarea acestuia dau o notă de întinerire. Un nas mai lung e foarte bine să fie retușat”.

Medicul estetician Mihaela Saidac a afirmat, citată de Click: „Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâțească sau să schimbe fizionomia naturală. La nivel mondial tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici. Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim. Am câteva exemple de pe scena mondenă internaţională şi autohtonă. Unul este cel al starletei Kim Kardashian, care arată impecabil din punct de vedere estetic. Ea și-a păstrat tenul fresh cu ajutorul procedurilor non-invazive, are o intervenție minoră la nas, buzele sunt frumos conturate fără prea mari modificări, pe când dacă analizăm o vedetă de la noi, lucrurile stau complet pe dos. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate…”

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed