Home Stiri Mihaela Rădulescu va face parte din emisiunea „Masked Singer România”

Mihaela Rădulescu va face parte din emisiunea „Masked Singer România”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 838 views 2 minute timp de citit

O nouă emisiune va debuta la PRO TV, iar Mihaela Rădulescu va face parte din juriu, alături de Marius Moga, de Horia Brenciu și de Alexandru Bogdan.

Fosta prezentatoare a emisiunii Ferma va avea un loc la masa juriului și va trebui să demaște vedetele care vor urca pe scenă. Alături de persoane din domeniul artistic, Mihaela se declară entuziasmată de ceea ce urmează să se întâmple.

„Am intrat în acest proiect cu maximum de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii-detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască.

Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin, până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea. Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de «Masked Singer România».

Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică ce mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele”, a spus aceasta, conform celor de la libertatea.ro…

În urmă cu doar câteva zile, vedeta a plecat într-o vacanță în Saint Tropez, alături de Ayan, băiatul ei, și de Felix, iubitul acesteia. Fanii ei au fost ținuți la curent în ceea ce privește zilele de relaxare ale Mihaelei.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies