Home Stiri Mihaela Rădulescu vorbește despre diete și despre operațiile estetice

Mihaela Rădulescu vorbește despre diete și despre operațiile estetice

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 1k views 5 minute timp de citit

Mihaela Rădulescu este extrem de preocupată de aspectul ei fizic și s-a hotărât să împartă și cu prietenii de pe rețelele de socializare secetele ei cu privire la diete și la operațiile estetice.

„Nu trag de fiare, ci de mine. Dau apă la moară, dar o și beau copios. Nu sunt pasăre de noapte, iubesc răsăriturile. Nu aștept sa îmbătrânesc, trăiesc în fiecare zi ce vârstă vreau eu, ce stare-mi face bine și ce mă animă să merg mai departe. Cât vreau eu de departe. Nu cred în diete sau detox-uri, dar cred în plăcerea pe care ți-o dă o slană cu ceapă, când exact de asta am chef.

Nu cred în lifturi, iau scările la trântă. Nu cred în statul pe canapea, ci în mișcare zilnică, de orice fel. Nu cred în alcool, mă pot îmbăta cu dragoste foarte eficient. Nu mă interesează ce vor alții să trăiesc, ci doar ce aleg eu să trăiesc. Cred în tratamente cosmetice de ultimă oră, în perfuzii cu vitamine și minerale, în liftinguri cu radiofrecvență sau Dermafrac.

Pentru că pot. Pentru că așa vreau să trăiesc. Pentru că am senzația că fiecare are dreptul și libertatea de a face cele mai personale alegeri despre propria viață și tot set up-ul ei. Ceea ce vă doresc și vouă, cu drag”, a scris Mihaela Rădulescu pe o rețea de socializare.

Mihaela Rădulescu este adepta unui stil de viață extrem de sănătos și a vorbit și despre acest lucru pentru a-i inspira pe toți din jurul ei…

„Nu cred în diete drastice”

„Acum, mai mult ca niciodată, sunt mult mai atentă la ce mănânc. Până acum, făceam doar sport și duceam o viață foarte disciplinată, fără nopți pierdute, fără alcool.

De câțiva ani, am înțeles că și alimentația cântărește greu în această ecuație și că, oricât de bună ar fi moștenirea genetică, trebuie susținută cu o alimentație sănătoasă, minimalistă, dar nutritivă, cu un supliment de vitamine care trebuie luate doar după sfatul specialistului. Așa că mi-am «redecorat» frigiderul pe interior – arată mult mai verde, dar și cu ouă, lactate, brânzeturi, pește, fructe și multe lichide.

Și am reușit să antrenez și copilul în același ritm culinar sănătos. Nu avem «junk food» în casă, sub nicio formă și încerc, pe cât posibil, să nu consume așa ceva decât atunci când chiar nu are încotro și îi e foame… în deplasare. Are voie dulciuri, dar le preferăm amândoi pe cele făcute în casă sau înghețata și ciocolata.

Micul dejun e masa cea mai copioasă și… mai de familie. Mă trezesc mereu prima, fac sucuri de fructe, pregătesc ouăle așa cum le mănâncă fiecare, pun masa și de multe ori mă ajută și fiul meu. Mănânc ouă aproape zilnic (fierte în coajă sau în apă cu oțet), beau lapte sau iaurt de capră, îmi fac un cocktail din toate fructele pe care le am prin casă, la care adaug câteodată și un gălbenuș de ou.

E singura masă la care mănânc pâine, de cele mai multe ori prăjită, dar mereu din cereale integrale. Îmi iau vitaminele (aici n-aș detalia, pentru că nu vreau să ia nimeni la întâmplare pastile, ci să consulte un nutriționist înainte) și-mi fac programul de sport. Mănânc fructe când mă apucă foamea, iar la prânz aleg între supă, pește sau salate, rareori o carne albă, doar la grătar.

Nu mănânc sosuri și nu pun în salate decât ulei de măsline. Mai iau o gustare după-masă: ori sunt legume crude (morcov, conopidă, ciuperci, anghinare, roșii, ardei, avocado) ori e o înghețată de ciocolată, de la care nu mă pot abține vara.

Seara, mănânc cam în același registru, dar foarte puțin și beau câte un ceai verde sau de iasomie. Beau multe lichide, mai ales apă, doar o cafea dimineața și niciodată alcool. Cred cu tărie că o astfel de alimentație e în primul rând sănătoasă și abia apoi benefică pentru ten, siluetă, păr, tonus.

Nu cred în diete drastice, nici în înfometare, nici în pastile de slăbit. Cred că ajunge să-ţi antrenezi ambiția pentru a te abține de la excese, grăsimi, dulciuri prea multe. Și mai cred în oglinda în care e bine să te privești foarte realist: nu toată lumea poate avea un trup perfect, dar oricine poate avea o sănătate bună, un număr corect de kilograme și un tonus muscular constant”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies