Home Stiri Mihaela Rădulescu vorbește despre primul iubit: „Nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător”

Mihaela Rădulescu vorbește despre primul iubit: „Nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător”

autor Buinoschi Andreea
389 vizualizari

Într-un interviu acordat celor de la Viva.ro, Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima sa relație, dar și despre cum a reușit să treacă peste. Vedeta a mărturisit că nu a suferit, deoarece avea suficientă încredere în sine și era extrem de puternică, iar aceste lucruri au ajutat-o foarte mult.

Mihaela a spus că prima sa iubire nu a fost prea mult timp lângă ea, deoarece era o persoană leneșă și nu se potrivea cu aspirațiile sale. „Normal. Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat. (n. red.: zâmbește)”, a declarat fosta iubită a lui Dani Oțil.

„Nu  mi-am  bătut  capul foarte  tare.  Aveam  norocul  de  a  avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a continuat vedeta.

Prezentatoarea Ferma a recunoscut că băieții au început să îi atragă atenția în adolescență, la vârsta de 15 ani. „Rebelă. Mai tăcută decât astăzi. Căutam mereu ceva care să mă anime, care să mă definească. Nu eram o fată rea, doar că nu mai ascultam ca înainte, descoperisem că am o personalitate și insistam să o folosesc. Eram oarecum în grafic, ca orice adolescent al generației mele, fără excese sau abuzuri. Descopeream viața, băieții, iubirea, posibilitățile”, a mai mărturisit Mihaela…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies