Home Stiri Mondene Mihaela Rădulescu a vorbit despre un stil de viață sănătos: „N-am crescut cu exemple de femei care se preocupau de ele”

Mihaela Rădulescu a vorbit despre un stil de viață sănătos: „N-am crescut cu exemple de femei care se preocupau de ele”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 732 views
Mihaela-Rădulescu-a-vorbit-despre-un-stil-de-viață-sănătos.-„N-am-crescut-cu-exemple-de-femei-care-se-preocupau-de-ele” in Stiri Mondene

Mihaela Rădulescu este un model pentru foarte multe femei și din acest motiv s-a decis să vorbească despre modul în care putem avea un stil de viață sănătos, raportându-se la trecut.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre un stil de viață sănătos. „N-am crescut cu exemple de femei care se preocupau de ele”

„Bunica nu mergea la pilates, nici străbunica la detoxifiere, iar mama se lupta doar cu doi copii acasă şi nişte sute la şcoală unde era profesoară, nu mergea la ore de muai-thai. Cu alte cuvinte, n-am crescut, că mai toţi cei din generaţia mea, cu exemple de femei care se preocupau de ele. Sigur, aveau cochetării şi grijă de felul în care arătau, aveau eleganță şi fineţe, stil şi atitudine, dar nu trăiau pentru asta. Nici vremurile nu le ajutau… Astăzi, cu toată înţelegerea pentru cele care au o viaţă grea, numai cine nu vrea nu face nimic pentru ea însăşi, ca femeie. Nu-ţi trebuie bani să alergi în parc, nici să faci genuflexiuni sau flotări, abdomene sau urcat scări în forţă. Nu-ţi trebuie decât voinţa de a nu te lenevi, de a nu te încurca în tembela plasă «pe mine mă iubeşte şi-aşa». La orice vârstă te apuci de sport, e bine să cauţi ce ţi se potriveşte, ce îţi dă o stare bună, nu ce dă bine în poze pe Instagram. Mai ales la acest capitol, nu te minţi singură.

Sunt cea mai disciplinată şi mai pasionată de mişcare femeie pe care o cunosc, nu fac paradă din sport, ci chiar îl fac, zilnic, în diverse forme, singură sau cu Ayan ori cu Felix. Din copilărie şi până azi, de la sport de performanţă (gimnastică ritmică) şi până la sporturi periculoase, le-am cam încercat sau practicat pe toate cele care m-au atras. Şi mă bucur ca un copil când fac ceva nou!

De sport te apuci şi te ţii, ca femeie, dar şi ca bărbat. Îţi dă sănătate, o înfăţişare plăcută, o siguranţă de sine minunată. Mor de drag când văd femei cu fibră şi ţinută, fără celulită pe braţe sau… peste tot. Ador fundurile bombate, nu pătrate şi plate. Le zâmbesc femeilor cu gamba lucrată sau cu coapse tari ca stânca. Le încurajez pe cele care încă n-au ambiţie, le motivez pe cele care mă urăsc şi le apucă sala şi sportul de nervi, le îmbrăţişez pe cele care fac orice formă de sport pentru sănătatea şi echilibrul lor. Mă uit cu tristeţe la toate femeile care au capitulat mult înainte de vreme, la bărbaţii care nu vor nici măcar să încerce să scape de burtă şi să-şi mai lăţească umerii, mă doare să văd câţi copii sunt uitaţi în faţa tabletelor, în loc să facă sport în aer liber… N-ai cum să nu găseşti 30 de minute zilnic pentru tine. Nu caută explicaţii, scuze sau descrieri de situaţii pe care «doar tu le trăieşti». Sportul e viaţă, aşa cum e şi iubirea sau educaţia… Fă loc pentru toate în viaţa ta…

Iubeşte-te pe ţine, ca să-i poţi iubi şi pe alţii. Ştiţi vorba, aşa cum ştiţi toate teoriile posibile, dar tot nu credeţi că v-aţi putea schimba viaţa radical… În bine, în frumos, în armonie şi relaxare. De-o viaţă mă ofer ca exemplu pentru femeile ca mine. Dacă eu pot, oricine poate. În afara celor care-s prea proşti să înţeleagă despre ce vorbim şi care cred că o femeie cu fibră, cu muşchi e… «femeia-bărbat»… Vă place sau nu, asta e talentul femeilor care ştiu ce vor – să nu ne dăm bătute prea devreme, să nu ne intereseze vârsta, ci starea de spirit şi sănătatea! Vine vara, daţi reset şi… GAME ON”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina personală de Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed