Mihaela Tatu, destăinuiri dureroase

457
Fosta vedetă TV Mihaela Tatu, de meserie speaker motivaţional, a declarat într-un interviu acordat unui ziar local că a fost nevoită să muncească o anumită perioadă într-o uzină, din cauza faptului că, după ce a absolvit liceul, mama sa nu a fost de acord ca ea să devină actriţă, aşa cum îşi dorea la acel moment. 
media_142608121297819300
„Mama nu a fost de acord să fac teatru. Considera că moralitatea mea ar avea de suferit. Mă şi pregătisem cu Ion Jugureanu şi Jan Georgescu, dar mama a spus «nu». Din ambiţie nu am mers la nicio facultate atunci. Ca să îi fac în ciudă mamei. Ce copil!”, a declarat Mihaela, în cadrul interviului.
„Eram muncitor necalificat în Întreprinderea Hidromecanica Braşov. În primele trei luni am fost muncitor necalificat, după care în alte trei luni am muncit foarte mult şi mi-am dat trei categorii. Când am terminat stadiul de muncitor, devenisem muncitor categoria a III-a, prelucrător prin aşchiere, rectificare. Este uluitor cât de bine este să faci multe lucruri ca să ştii cât mai multe, să cunoşti psihologia omului de uzină, cum trăieşte, cum gândeşte, cum reacţionează şi ce priorităţi are. Nouă ani am fost contabil-şef de atelier, dar nu oricum. Am urmat şcoala de contabilitate, cursuri de dansuri populare şi de desenator tehnic, şi alte câteva. Şi toate posturile în care am lucrat le-am obţinut prin concurs…”, a continuat aceasta.
Mihaela-Tatu
Surse foto: wowbiz.ro; tabu.ro