Home Stiri Mihaela Tatu, destăinuiri dureroase

Mihaela Tatu, destăinuiri dureroase

autor Elena Yvette
523 vizualizari
Fosta vedetă TV Mihaela Tatu, de meserie speaker motivaţional, a declarat într-un interviu acordat unui ziar local că a fost nevoită să muncească o anumită perioadă într-o uzină, din cauza faptului că, după ce a absolvit liceul, mama sa nu a fost de acord ca ea să devină actriţă, aşa cum îşi dorea la acel moment. 
„Mama nu a fost de acord să fac teatru. Considera că moralitatea mea ar avea de suferit. Mă şi pregătisem cu Ion Jugureanu şi Jan Georgescu, dar mama a spus «nu». Din ambiţie nu am mers la nicio facultate atunci. Ca să îi fac în ciudă mamei. Ce copil!”, a declarat Mihaela, în cadrul interviului.
„Eram muncitor necalificat în Întreprinderea Hidromecanica Braşov. În primele trei luni am fost muncitor necalificat, după care în alte trei luni am muncit foarte mult şi mi-am dat trei categorii. Când am terminat stadiul de muncitor, devenisem muncitor categoria a III-a, prelucrător prin aşchiere, rectificare. Este uluitor cât de bine este să faci multe lucruri ca să ştii cât mai multe, să cunoşti psihologia omului de uzină, cum trăieşte, cum gândeşte, cum reacţionează şi ce priorităţi are. Nouă ani am fost contabil-şef de atelier, dar nu oricum. Am urmat şcoala de contabilitate, cursuri de dansuri populare şi de desenator tehnic, şi alte câteva. Şi toate posturile în care am lucrat le-am obţinut prin concurs…”, a continuat aceasta.
Mihaela-Tatu
Surse foto: wowbiz.ro; tabu.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies