Mihai Albu a depus plângere penală împotriva fostei soții

Share

Un alt cuplu celebru, un alt scandat iscat după divorț. Din cauza faptului că nu s-au putut înțelege în privința custodiei fetei lor, Mikaela, fostul soț al Iulei Albu a decis să își facă dreptate cu ajutorul istanței.

Mihai Albu scoate așii din mânecă mult mai repede decât s-ar fi crezut. De data aceasta, designerul de pantofi o acuză pe excentrica Iulia că nu este corectă în ceea ce privește dreptul său legal cu privire la custodie. „Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi”, a declarat acesta la Antena Stars.

Nici Iulia Albu nu a stat pe gânduri și l-a acuzat pe Mihai că nu își respectă obligațiile legale, dar acesta a ținut să o contrazică.

„Sunt la zi cu pensia alimentară. Și eu am greutăți, probleme financiare, ca toți oamenii, de altfel. Toată lumea se confruntă cu probleme financiare, desigur, mai ales în această perioadă. Însă am plătit mereu pensia alimentară. Nu are vreo importanță, însă această pensie alimentară vine pe lângă toate cele necesare Mikaelei, cum ar fi rechizite, biciclete, excursii, dar și alte necesități pe care orice părinte trebuie să le asigure copiilor, indiferent că părinții sunt sau nu mai sunt împreună.

Să mă dea în judecată dacă are dovezi că nu am plătit. Am văzut că foarte mulți părinți din familii destrămate trăiesc exact ceea ce trăiesc eu acum și empatizează cu situația mea, chiar și persoane publice care s-au lovit de această situație. Însă, dacă mama ar fi mai tolerantă și ar vorbi cu copilul, să-i explice că e în siguranță cu tatăl, poate nu ne-am fi lovit de această situație. Cine a fost de bună credință și-a lăsat copilul să-și vadă părintele”, le-a spus acesta celor de la Cancan.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news