Home Stiri Mihai Albu, declarații acide la adresa Iuliei Albu: „Chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două”

Mihai Albu, declarații acide la adresa Iuliei Albu: „Chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două”

autor Mirela
597 views 2 minute timp de citit

De curând, Mihai Albu a acordat un interviu și a vorbit despre planurile sale de viitor din punct de vedere sentimental, dar și despre ce l-a determinat ca, la divorț, să o lase pe fosta soție, pe Iulia, să păstreze numele lui de familie.

„Acum iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung, din nou, la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Sper doar ca viitoarea soție să nu-mi vină cu găini în casă, nu vreau să o iau de la început cu circul. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”, a spus designer-ul de pantofi pentru cei de la impact.ro.

În prezent, Iulia se bucură de o carieră de succes și de o reputație impunătoare. Cu toate acestea, în tinerețe, aceasta a fost victima comentariilor răutăcioase venite din partea oamenilor din jur.

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost, însă, mereu așa! În copilărie, de fapt, din grădiniță, până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate ”, a spus fosta vedetă PRO TV pentru cei de la perfecte.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies