Home Stiri Mihai Albu și Iulia Albu, în mijlocul unui nou scandal: „Alertarea Poliției Române”

Mihai Albu și Iulia Albu, în mijlocul unui nou scandal: „Alertarea Poliției Române”

autor Mirela
1k views 2 minute timp de citit

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu nu s-a încheiat nici acum și nici nu o va face prea curând. Chiar și la sfârșitul anului, ciriticul de modă l-a umilit pe fostul soț, motivul fiind același: programul de vizite. Deși Iulia Albu are custodia, conform spuselor lui Mihai, nu îi dă voie să își vadă fata, deoarece consideră că este o influență negativă.

„Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt „boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic.

Weekendul trei din lună este weekendul nostru. Mă prezint la ușă, nimeni acasă. Din păcate încă o nesocotire a Hotărârii Judecătorești…iarăși alertarea Protecției Minorului și a Poliției Române. Ajung din nou acasă fără copil, mama criză de plâns și tensiune. Tot aștept reacțiile autorităților competente…oare până când?? ?”, a fost mesajul pe care Mihai Albu a vrut să îl facă public, potrivit celor de la playtech.ro.

„Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat. Cu găina e una, dar e vorba de găina în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu”, a mai spus acesta, conform celor de la playtech.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies