Home Stiri Mihai Bendeac, despre depresie: „Am o viaţă înspăimântător de rutinată”

Mihai Bendeac, despre depresie: „Am o viaţă înspăimântător de rutinată”

autor Negriu Elena
279 vizualizari
loading...

Mihai Bendeac, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie, membru al juriului emisiunii de divertisment iUmor și, cu toate că o mulțime de persoane își pot imagina cu ușurință că duce o viață veselă, lipsită de griji, paradoxal, realitatea este cu totul alta.

Acesta se confruntă de mai mulți ani cu depresie și a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, în care a a vorbit fără nicio reținere despre stările dificile prin care trece, evidențiind faptul că, deși este persoană publică, acest lucru nu îl scutește de necazuri.

„Ştii că, în general, atunci când suferi de depresie, momentele în care intri într-o fază să zic acută. Nu există o cauzalitate. Uite, din cauza asta… sunt foarte multe momente când ţi se întâmplă un lucru urât.

Adică nu eşti într-o fază acută din asta, ştii şi poate eşti chiar într-o stare de hype şi se întâmplă o chestie nasolă şi reacționezi; bine, uneori este ciudată, adică e o situaţie foarte nasoală. Şi sunt situaţii la care nu există niciun fel de cauzalitate şi, pur şi simplu, te simţi de numai că numai.

Am stat aşa şi m-am gândit. Bă, frate, uneori există şi o cauzalitate, ştii?! Mi-am dat seama că am o viaţă înspăimântător de rutinată şi ştiu că asta pare foarte, foarte ciudat. Adică, «Tu ai o viaţă rutinată, Gogule?! Păi, dacă tu ai o viaţă rutinată, ce am eu?». În viaţa mea de toate zilele, sunt vai. Deci mi-am dat seama, sunt vai de ***.

Chiar şi relaţiile mele cu femeile… Ai zice: «Băi, dacă ai o relaţie sau două relaţii sau trei relaţii, dar din relaţiile respective poţi să ajungi într-o zonă de rutină. Bă, poţi să ajungi într-o zonă de rutină cunoscând o mie de femei”, este mesajul transmis de Mihai Bendeac pe pagina sa de socializare…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!