Home Stiri Mihai Bendeac se ia de Laurette si de Simona Trasca

Mihai Bendeac se ia de Laurette si de Simona Trasca

autor Elena Yvette
513 views 2 minute timp de citit

Mihai Bendeac a postat pe Facebook un comentariu despre Simona Traşcă, Laurette şi Denisa Bita. Cele trei domnisoare au povestit ce vor face daca va veni sfarsitul lumii.

Mihai Bendeac

„Astazi, am citit un articol cu titlul ”Ce ar face vedetele noastre dacă mâine ar fi sfârșitul lumii? Vezi răspunsurile uluitoare!”

Pai zic ”Hai sa le vad!”

Cine sunt vedetele chestionate? Simona Trasca, Denisa Bita si Laurette. :))

Sa le luam pe rand.

Cel mai decent a raspuns SIMONA TRASCA: ”O să stau cu fiul meu pentru că este cel mai important pentru mine. Dacă era sfârșitul lumii eram fericită, pentru că Dumnezeu mă iubește și am încredere în El.”

Un pic prea mistic pentru gustul meu, timpii verbali folositi ca pe balta, dar un raspuns in limite onorabile.

Dar, stati! Stati si nu manati! Pe Bendeac il ascultati! Ca acum vine artileria grea! :))

DENISA BITA (apropo, de-asta n-am mai auzit pana acum): ”Mi-aș cumpăra toate gentuțele și pantofii, aș cheltui toți banii să nu mai rămână nimic. Apoi mi-aș lua prietenele și aș merge în club să mă îmbăt să nu mai știu de mine.”

Oh, da! Iata niste activitati extrem de elevate si pline de spiritualitate. Demne fix de o leguma lobotomizata care ar aduna pana in ultima secunde cacaturi materiale ce nu conteaza. Dar marea intrebare care se ridica este: Oare vanzatorii din Mall-uri sau chelnerii si DJ-ii din discoteci si-ar petrece ultima zi inainte de sfarsitul lumii servind-o pe Denisa Bita?!?!?! PLM!!!! :))

Si ultima, dar nu cea din urma, LAURETTE: ”Aș fi alături de cei dragi cu mama, fratele, fetița mea, iubitul sau viitorul iubit.”

WTF?! ”Iubitul sau viitorul iubit”? Poate voia sa spuna cu ”iubitul sau VIBRATORUL iubit”.. Ori poate stie ea ca in ultima zi, devine medium, mentalista, ghicitoare, prezicatoare (dati si voi 2-3 sinonime)..

Apropo.. Rasputin a prezis (si cica tot ce a prezis pana acum s-a adeverit) ca pe 23 august 2013, Lumea se sfarseste, fratilor. Tocmai de aceea, pe aceasta cale, o rog pe viitoarea mea iubita sa ma contacteze URGENT!!! :))” a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies