Home Stiri Mihai Bendeac vrea să aibă un copil. Iată cine este femeia care vrea să i-l ofere!

Mihai Bendeac vrea să aibă un copil. Iată cine este femeia care vrea să i-l ofere!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 730 views 2 minute timp de citit

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a susținut, de mai multe ori, că nu vrea să aibă nici copii, și nici să se însoare. Acum însă o postare a lui a ridicat numeroase semne de întrebare, deoarece este o fire extrem de imprevizibilă.

Pe contul său de Instagram, juratul de la Antena 1 a scris, în spirit de glumă, că vrea să facă un copil: „Vrea cineva să facă un copil cu mine? Că nu mai am ce să postez! Sau să-mi împrumute o pisică…”. Anastasia Soare a intrat în jocul lui și a reacționat imediat, spunând că acceptă ea. „Hai că mă sacrific eu!!! Și atunci să vezi ce mult content vei avea!!! ❤️”, a scris miliardara.

Mihai a continuat, cerându-i să îi spună locul și ora, iar fanii s-au amuzat copios pe seama acestui schimb de replici, cu toate că, inițial, chiar au crezut că actorul s-a răzgândit.

De curând, Bendeac și-a lansat prima carte, în care povestește evenimentele din viața sa și, în cadrul unui interviu, a vorbit despre întregul proces creativ. „Primul moment în care am început să scriu și am început și documentarea a fost pe la mijlocul lui aprilie, dacă nu mă înșel. Având în vedere că eram în plină pandemie, nu aveam spectacole și chiar mi-am propus asta. Mi-am propus să întru într-o poveste, într-un fel de «dolce far niente».

Dar, cumva, m-a obligat maică-mea să fac lucrul ăsta. Pentru că s-a apucat ea să scrie într-un caiet studențesc niște amintiri, pe care mi l-a dat și eu am zis: «Mama, nu se poate să-ți amintești numai lucrurile frumoase».

E o carte care sigur că are zone de emoție, dar sigur că are și niște zone extrem de ireverențioase. Are și zone sau accente poate vulgare pentru unii, în anumite momente. Are și zone poate șocante sau deranjante pentru alții. Sunt niște traume din trecut pe care nu prea mi-aș fi dorit să le revizitez.

Nu mi-aș permite vreodată să mă laud cu vreun fel de calitate scriitoricească, dar singura chestie cu care mă pot lauda și mă pot uita în oglindă și să îmbrățișez chestia asta este faptul că am scris foarte sincer, extrem de sincer, iar pentru mine a fost o terapie”, a mărturisit actorul, pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies