Mihai Bizu a fost arestat

Share

După ce a încercat să își omoare soția, agresorul a ajuns în spatele gratiilor, urmând să suporte toate consecințele legale ale gestului său.

Tentativa de omor și violul, la momentul acesta, îl costă pe milionar 30 de zile în celulă. Aflați în vacanță la mare, cei doi soți au fost implicați într-un scandal de zile mari și care a avut multe consecințe neplăcute. După o ceartă destul de gravă, Mihai și-a ieșit din fire și, sub influența băuturilor alcoolice, a încercat să îi ia viața soției sale.

Acesta a dat-o cu capul de piscină și, în camera de hotel, a violat-o, totul sub privirile neputincioase ale prietenilor. De dimineață, nevasta sa a luat un taxi și a mers direct la București, unde a depus o plângere la poliție.

Conform anchetatorilor, totul a început într-un club din Mamaia, la care cei doi merseseră. S-au simțiti atât de bine, încât toată distracția a continuat și la locul unde erau cazați. Acolo, lucrurile au degenerat, iar Bizu a vrut să o omoare pe Irina. A încercat să o înece, ținând-o cu capul în piscină, dar a fost salvată de cei din jur, după ce aceștia au auzit-o țipând.

În cursul zilei de vineri, Mihai Vizu a ajuns pe mâna polițiștilor și, ziua următoare, s-a ales cu un mandat de arestare preventivă, în urma căruia va trebui să stea 30 de zile în spatele gratiilor.

Mihai Bizu este un nume extrem de cunoscut în domeniul imobiliar din Capitală. Acesta a ridicat mai multe blocuri în Popești-Leordeni și este și directorul Apollo Residence. Ideea de afaceri s-a dovedit a fi atât de profitabilă, încât acesta a devenit milionar…

Soșia sa, Irina Popescu, a decis să profeseze ca psihanalist, psihoterapeut și este și instructor de yoga.

Sursa

Sursa

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news