Home Stiri Mihai Bobonete și-a anunțat soția că vrea să divorțeze: „M-a luat criza”. Cum a reacționat cea care i-a dăruit doi copii

Mihai Bobonete și-a anunțat soția că vrea să divorțeze: „M-a luat criza”. Cum a reacționat cea care i-a dăruit doi copii

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 281 views 3 minute timp de citit
  • Mihai Bobonete și Cătălina formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.
  • Soții au și doi copii, iar actorul a declarat mereu cât este de recunoscător, pentru că aceasta a intrat în viața lui.
  • Momentul în care bărbații împlinesc vârsta de 40 de ani este cunoscută sub denumirea de „criza bărbatului de 40 de ani”.

Mihai Bobonete și Cătălina formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, dar, de curând, acesta a spus că divorțează. Soții au și doi copii, iar actorul a declarat mereu cât este de recunoscător, pentru că aceasta a intrat în viața lui.

Mihai Bobonete și-a anunțat soția că divorțează

Momentul în care bărbații împlinesc vârsta de 40 de ani este cunoscută sub denumirea de „criza bărbatului de 40 de ani”.

În cadrul podcast-ului pe care îl are, actorul a spus că vrea să experimenteze și el acest lucru și, cum, în acea perioadă, era și în plină pandemie, a ales să o facă prin dorința de a divorța.

În stilul caracteristic, Bobonete a spus că a renunțat la ideea, deoarece nu avea cum să iasă din casă, iar divorțul ar fi fost greu de înfăptuit atunci.

„Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: «Păi și unde divorțezi, că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă». Și a mai zis: «Lasă, stai să treacă pandemia»”, a povestit actorul.

A doua încercare a fost împiedicată de Omicron

Gluma a continuat atunci când Bobonete a spus că a mai încercat o dată să divorțeze, la 41 de ani, dar a venit Omicronul și iar nu a putut să își ducă planul la final. Actorul a renunțat la idee, deoarece a făcut, deja, 43 de ani, și nu se mai poate manifesta criza de 40 de ani acum, la trei ani distanță.

Mihai Bobonete și Cătălina se înțeleg extrem de bine și se iubesc din ce în ce mai mult, pe zi ce trece. Aceștia se ocupă cu mare atenție de familia pe care au creat-o și vor ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies