Home Stiri Mihai Călin vorbește despre câștigurile din reclame

Mihai Călin vorbește despre câștigurile din reclame

autor Arseni Dana
150 vizualizari
loading...

Actorul Mihai Călin a vorbit în cadrul unui interviu despre profesia lui și câștigurile care pot fi obținute din reclame.

Mihai Călin 2

„Nu merg la castinguri pentru reclame. S-a întâmplat o singură dată și a fost de succes. Este vorba despre o reclamă filmată în urmă cu patru ani, care a fost acum reluată. Nu mă pasionează treaba asta cu reclamele, dar cea în care am apărut e una haioasă, mi-a plăcut ceva în conceptul reclamei. Nu este o reclamă clasică, banală, în care spui «Produsul ăsta este mai bun decât celelalte!», ci are o bucățică de scenariu haioasă. Evident că este o soluție, doar că, în general, se plătește prost. Dacă nu ești un nume cât de cât, să fii plătit pentru imaginea ta, de fapt, ci ești plătit doar pentru producția acelui material, în general, se plătește destul de slab”, a povestit Mihai Călin într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.

Mihai Călin vorbește limba rusă?

Chiar dacă în celebra reclamă TV Mihai Călin vorbește în limba germană, se pare că acesta este extrem de familiarizat și cu limba rusă, iar în cadrul unui interviu a lămurit acest lucru.

„Bunica a fost rusoaică din Baku, din Azerbaidjan, iar pe bunicul, care era basarabean, l-au dus valurile vieții acolo. S-au cunoscut, s-au căsătorit și, apoi, împinși de istorie, au fost nevoiți să plece din Baku și-au ajuns la familia bunicului din Basarabia, în timpul celui de-Al Doilea Război. În aprilie ’44, când veneau rușii, deja se refugiaseră în țară. Atunci nu prea le spuneau altora despre origini, pentru că trecuseră și înainte prin momente grele. În România era un sentiment antisovietic puternic în perioada aia. Eu m-am născut chiar pe vremea intervenției trupelor Tratatului de la Varșovia în Cehoslovacia, adică în august ’68. Și atunci era un sentiment antirusesc, așa că nu prea s-a vorbit în casă limba rusă, dar am învățat ceva, ceva. Am și uitat mult, din păcate, pentru că nu am învățat foarte bine”, a povestit actorul Mihai Călin în cadrul unui interviu acordat pentru publicația adevărul.ro…

Mihai Călin 3

În momentul de față, Mihai Călin este protagonistul unui serial de succes care este difuzat săptămânal, „Fructul Oprit”, ce a adunat un număr mare de actori cunoscuți și talentați. Acesta este foarte mândru de proiectul la care ia parte și afirmă că se simte foarte bine alături de toți colegii lui de platou.

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies