Home Stiri Mihai Mărgineanu îi ia apărarea lui Dan Bittman

Mihai Mărgineanu îi ia apărarea lui Dan Bittman

autor Buinoschi Andreea
171 vizualizari

Dan Bittman și-a exprimat părerea, în urmă cu doar câteva zile, atât despre pandemia de coronavirus, cât și despre măsurile pe care conducătorii țării le-au luat. Cu toate acestea, mai mulți colegi de breaslă ai cântărețului i-au luat apărarea, făcându-și publice opiniile.

De data aceasta, Mihai Mărgineanu a fost cel care a fost de partea lui Dan Bittman, declarând că nici el nu este mulțumit de modul în care s-au luat deciziile. Mai mult decât atât, Mărgineanu nu crede că cifrele raportate sunt reale, iar totul este deformat, scopul nefiind acela de a informa populația.

„Ne-a zis președintele Iohannis… Avem 700 de paturi la ATI… Unde e rușinea? Eu sunt șomer de lux de nouă luni de zile, stau pentru că niște dobitoci ne conduc. M-am săturat, e dreptul meu să mă satur?

Vorbesc de oameni care s-au testat. Eu m-am testat de trei ori, sunt negativ, am mers printre oameni, trebuia să iau COVID-ul ăsta de un milion de ori. Pot să port mască unde se cere, dar unele lucruri sunt absurde și trebuie să se termine pentru totdeauna. Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după opt luni de zile. Se moare normal. Așa se moare în toată lumea.

«Oameni puțini, restul populație», spunea un regretat actor cândva, pe la mijlocul anilor ’90. Adică, ca să înțeleagă și conformiștii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Și, ca să înțeleagă și conformiștii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulți proști și prea puțini destepți în această lume normală.

Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turma, au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect. Dan Bitman este un om liber, deștept și, vreți nu vreți, unul dintre marii artiști în viață ai poporului ăsta din care fac parte multe oi senile.

Este un om deștept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost, rând pe rând, student, absolvent, rocker si ne-rocker, prezentator de succes, om poltic si om de afaceri, tată a trei băieți mari și frumoși și visul erotic al tuturor iubitelor noastre. Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deștept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte că poate învăța ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură și se enervează în fața televizorului”, a declarat Mihai Mărgineanu…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies