Mihai Mitoșeru face dezvăluiri halucinante: „Am jucat la două capete”. Este vorba de Noemi

Share

După ce Andreea Mantea a aruncat bomba și a spus că Noemi și Mitoșeru s-au împăcat, bărbatul a făcut lumină în acest sens și a spus cum stau lucrurile, de fapt.

„Un an am fost singur, am divorțat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că, dacă divorțăm, ea se trezește, nu s-a trezit. Dar după șase luni mi-am dat seama că am greșit, dar ea nu și-a mai revenit. Muriseră tatăl și bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus jobul care o stresa foarte mult. Astfel că un an noi nu am mai vorbit. Și după un an am ieșit și eu cu o fată, am ieșit vreo trei luni și ea a aflat că noi suntem într-un club și ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am știut ce să fac. Așa că am scos-o afară să vorbim. Și ea mi-a zis că m-a lăsat un an să sufăr, ca să mă trezesc la realitate. După asta a plecat acasă și noi am început să vorbim iar”, a declarat acesta în cadrul unei emisiuni televizate.

„Dar nici față de fata cealaltă nu m-am purtat urât, deși a spus că nu se simțea bine când a văzut că nu o lăsam de izbeliște pe Noemi, pentru că era într-o perioadă mai grea. Fata aceea a pus punct pentru că nu îi mai plăcea situația, iar Noemi nu poate să iasă din starea asta sau nu vrea și eu nu o pot lua cu forța”, a mai spus Mihai.

„Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că așa a fost situația. Am fost într-o situație urâtă, așa că am încheiat-o cu amândouă, nu din vina mea. Acum sunt singur, dar am ieșit cu o fată de două ori. Nu știu ce va fi, nu-mi propun nimic, dar vreau o relație cu o fată ok”, a încheiat Mitoșeru…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news