Mihai Morar a anunțat sexul celui de-al treilea copil al său

Share

Mihai Morar urmează să fie tată pentru a treia oară, iar din acest motiv este extrem de fericit. De curând, soția sa, Gabriela, a făcut o ecografie din care au aflat sexul copilului, iar îndrăgitul prezentator TV și om de radio a împărtășit fanilor săi care este acesta.

Acesta a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care a făcut marele anunț cu privire la sarcina soției sale, dar și mulțumirile de rigoare medicului ginecolog. Mihai Morar și soția sa sunt în culmea fericirii deoarece așteaptă, pentru a treia oară, o fetiță.

„Când te uiți la ecografie și vezi încă o «copilărie»…Iar când te mai uiți o dată, răsufli ușurat: «E fată!!!». Genetic, ăsta e singurul meu merit: știu să fac fete. Sunt «Stăpânul Cromozomului X»? Dincolo de asta, e meritul lor. Al celor patru fete din spatele bărbatului din fotografie.

Al Marei și al Cezarei. Inimioara ce pulsează acum cu peste 130 de bătăi pe minut va avea cele mai bune două surori. Amândouă au plâns de fericire, la propriu, când au aflat că va să vii. Al mamei, care după un deceniu de revoluții prin casă, a acceptat încă o revoluție în pântece??

Și mai e meritul ei. Al Claudiei Șai. Care le-a adus pe lume, la șapte luni, pe Mara și Cezara. Aveau un pic peste unitatea de un kilogram, dar mi le-a livrat sănătoase «tun» în pragul casei. Dacă voi fi tată a treia oară, e doar meritul meu genetic. Și meritul ei medical. Dacă n-ar fi măritată, i-aș da și ei numele «Morar». Claudia e «necunoscuta» din familie. Pentru că minunile țin, în general, de «necunoscute». Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim??‍…

Așa că, vă rog, nu spuneți că sunt un tată care are noroc de fete. Am noroc cu fete. De fapt, nici nu există noroc. Există minuni. Eu am trei”, a scris Mihai Morar.

În timpul unei emisiuni de la Radio ZU, Mihai Morar a vorbit despre familia sa minunată și ce se va schimba odată cu venirea pe lume a mezinei…

„Prima oară au fost gemene, acum e solo. (…). S-au sărbătorit zece ani de Radio ZU, după aceea s-a produs un bonding ciudat. Totuși, avem niște copii, avem două fete mari în casă. (…). Diferența va fi destul de mare între gemene și viitorul copil. (…). Am anunțat pentru că toți începeau să-mi facă planuri. (…). După zece ani, când vei deveni din nou părinte, e cu griji. Tu știi cum îmi bate inima înainte de ecografie?​”, a spus acesta.

Sursa: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news