Home Stiri Mihai Morar a povestit totul. De ce a petrecut acesta Craciunul în spital, alături de familie? Detalii emoționante dezvăluite pe Internet

Mihai Morar a povestit totul. De ce a petrecut acesta Craciunul în spital, alături de familie? Detalii emoționante dezvăluite pe Internet

autor Bodnar Anca
123 views 3 minute timp de citit
  • Mihai Morar a petrecut Crăciunul în spital, alături de familia lui
  • Nimeni nu știa care a fost motivul pentru care fiica cea mică a lui Mihai Morar, Roua, a fost internată în spital
  • După ce tragedia a trecut, vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat, cu ochii în lacrimi, menționând faptul că pentru el transparența față de public este cea mai importantă

Mihai Morar a trecut prin momente dificile chiar în pragul sărbătorilor. Acesta a plecat de urgență de la Oradea, acolo unde ar fi trebuit să fie prezent la „Orașul faptelor bune”, spre București, pentru a putea să îi fie alături fiicei sale care urma să intre într-o operație dificilă.

Mihai Morar și-a povestit suferința, cu ochii în lacrimi

Deși Mihai Morar a publicat, în luna decembrie, o fotografie din spital, acesta nu a putut în acel moment să ofere mai multe detalii cu privire la ceea ce se întâmplă.

Acum, după ce perioada grea a trecut, vedeta nu a putut să nu împărtășească prin ce a trecut, prin intermediul podcastului său, deoarece urmăritorii lui au fost foarte îngrijorați și l-au bombardat cu mesaje și cu urări de bine.

„Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate.

Numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni.

Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Răspunsul a venit în creierii nopții, spre dimineață, de pe holurile unui spital, iar soția mi-a scris: «Dacă plămânul e necrozat, îi vor scoate o parte din el» Cred că de la moartea bunicilor mei, n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta.

Una dintre temerile noastre a fost că experiența spitalului, la trei ani, va lăsa niște urme grele pentru tot restul vieții și nu cred nici acum că subconștientul nu va reține tot acest momentul dificil. Imediat după ce s-a internat, Roua le spunea tuturor din familie, surorilor, bunicilor: «Știți ce o să mă fac eu când o să cresc mare? Doctoriță. Dar știți de ce? Pentru că vreau să îi fac bine pe oameni», iar la externare i-a spus unuia dintre medicii rezidenți, când i-a scos cateterul de la gâtuț că atunci când va crește mare va lucra cu el. În momentul ăla am văzut ochii umezi pe chipul omului în halat”, a povestit Mihai Morar în cadrul podcastului de pe YouTube.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies