Home Stiri Mihai Morar este extrem de afectat de pandemie: ‘Vai, ce nasol este!’

Mihai Morar este extrem de afectat de pandemie: ‘Vai, ce nasol este!’

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 551 views 1 minute timp de citit
Mihai Morar a dat vestea cea mare: „Urmează al patrulea copil”

„Eu nu sunt nici cel care poate să oprească pandemia, dar pot să fiu cel care poate maxim să oprească răspândirea ei. Nu e în controlul meu și atunci de ce să mă încarc eu cu toate lucrurile astea, cu toate teoriile conspirației și așa mai departe?”, a povestit Mihai Morar.

„Nu avem leac în momentul ăsta și atunci de ce să fiu eu cel care să îmi afectez viață din cauza acestor lucruri? Normal că m-a afectat! M-a afectat și financiar și emoțional, dar încerc să reduc cât mai mult costurile sau efectele pandemiei asupra mea”, a explicat el.

Mihai Morar este extrem de afectat de pandemie

„Am reușit să mă disciplinez, s-au închis restaurantele și a trebuit să mănânc acasă și am zis că, dacă trebuie să mănânc acasă, hai să îmi calculez mesele în calorii și macronutrienți. Așa am reușit să mă disciplinez în ultimele trei luni, cred că am cea mai echilibrată dietă de când mă știu! Inclusiv dezavantajele astea le poți transforma în avantaje. Dacă nu te plângi în fiecare zi: «Vai , ce nasol este! Vai când o să se termine»… Există doar ziua de azi!”, a mai spus Mihai Morar…

sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies