HomeStiri Mondene Mihai Morar va fi tată pentru a treia oară

Mihai Morar va fi tată pentru a treia oară

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 909 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Mihai-Morar.jpg

Pe 25 martie, de Buna Vestire, omul de radio și prezentatorul TV al emisiunii Răi, da’ buni, Mihai Morar, a făcut public faptul că urmează să fie tată pentru a treia oară. Acesta așteaptă cu nerăbdare ca micuțul să vină pe lume.

Mihai Morar in Stiri Mondene

Mihai Morar, în vârstă de 37 de ani, a primit în direct de la asistenta sa, Elena Marin, felicitări însoțite de baloane și un ursuleț, pentru viitorul bebeluș. Tot atunci a făcut și mărturisiri cu privire la momentul emoționant în care a anunțat și la radio că va avea din nou un copil.

„Le-am zis când am anunțat, «Măi, nu-i spuneți Elenei, pentru că mă va primi cu mâhnire». Lumea asta tot pe bătrâni se bazează. Noi, despre care se spunea că ne-am făcut cota de copii pentru sporul natural al populației, tot noi să facem. Ce să facem, ne-am apucat, din nou, de treabă, când se credea că dosarul de pensie este prăfuit.

Eu cred că mi-am prevăzut viitorul familiei. A fost invitată Meme (n.r.: Mihaela Moise), pe vremea aceea. Când a fost, sigur a fost dezlegare la ceva. După care a trecut timpul, inițial am crezut că este o glumă. Nu se mai poate, mă trezesc dimineața la 5, alerg în parc, mă duc la radio. Seara vin la TV, ce să mai pot eu la anii mei și la programul meu? O dată două liniuțe, «Du-te la ecografie», nu voiam să cred. Iată că astăzi, de Buna Vestire, am dat vestea la radio, pentru că riscam să fim dați de gol. Minunea nașterii, facerii unui prunc, rămâne unul din lucrurile de neclintit”, a declarat Mihai Morar.

Pentru a dovedi că a avut un fel de presentiment în privința posibilității de a mai avea încă un copil, fapt exprimat în ediția din 6 decembrie a propriei sale emisiuni, ocazie când a fost invitată Mihaela Moise, acesta a cerut colegilor din regie să redifuzeze imaginile respective…

„Mi-ai făcut poftă. Aș mai face, îmi place perioada asta. Să vezi ce amintiri frumoase sunt din perioada asta! Mi s-a făcut dor, jur. Am mai avut mămici în platou, dar nu la toate mi s-a făcut dor. Mă duc cu gândul ăsta acasă. Sper să nu se doarmă acasă”, îi spusese atunci Mihai Morar Mihaelei Moise.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed