HomeStiri Mondene Mihai Neşu: „Fotbalul e un sport văzut mai puţin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care îmi erau cei mai credincioşi”

Mihai Neşu: „Fotbalul e un sport văzut mai puţin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care îmi erau cei mai credincioşi”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 979 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/nesu.jpg

La aproximativ cinci ani de la teribilul accident de pe terenul de fotbal care i-a schimbat viaţa în totalitate, fostul fotbalist Mihai Neşu a vorbit în cadrul unui interviu oferit unui post local ortodox despre cum anume toate întâmplările din ultimii ani l-au ajutat să se redescopere. 

nesu

„Mi-am dorit toată viața să fiu fotbalist. A fost dorința mea cea mai mare. Și a doua, cea mai mare, să am foarte mulți bani. Ce să fac cu ei? Nu știu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu știu de ce mi s-a întâmplat asta (accidentarea). Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par.

Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat cu toții. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că ești în scaun. Toți avem șanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi.

Aveam talent și la desen, la pictură, dar mai ales la modelaj. Eram singurul care aveam răbdare. Dar, din păcate, nu le-am dat importanță. Eram animalul din om pe teren și când plecam acasă eram mielușel liniștit. Voiam să demonstrez tuturor că deși eram mic și firav, mă pot lupta cu oricine de la egal la egal. Aveam o voință extremă. Lumea a iubit-o, nu știu cât de folositoare mi-a fost asta, dar lumea m-a iubit așa.

Fotbalul e un sport văzut mai putin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care îmi erau cei mai credincioși. Și asa m-am dus și pe drumul ăsta al credinței”, a mărturisit Mihai postului local de televiziune ortodox…

Sursa photo: alexluchici.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed