Home Stiri Mihai Petre începe un nou proiect. Iată despre ce este vorba!

Mihai Petre începe un nou proiect. Iată despre ce este vorba!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 704 views 2 minute timp de citit

După ce a renunțat la masa juriului de la Românii au talent, Mihai Petre a decis să își facă propria emisiune. Aceasta va fi difuzată pe YouTube și va avea diferiți invitați. Primul dintre ei va fi Andreea Esca, iar fostul jurat de la PRO TV promite o emisiune de neuitat.

„De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanți, pe care am început să o fac din vara anului trecut.

Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din «Mihai Petre Show». Pe YouTube!”, a scris dansatorul pe pagina sa de Instagram.

Mihai Petre a făcut parte din juriul mai multor emisiuni și a fost văzut ca fiind unul dintre cei mai exigenți membri. În cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro, acesta a vorbit despre momentul în care a luat naștere pasiunea pentru dans.

„Pe la vreo doisprezece ani am început să dansez. Mama a fost cea care m-a îndrumat, care m-a trimis la cursuri. Eu am făcut karate de la opt până la doisprezece ani şi îmi plăcea foarte mult, dar, din păcate, programul de la şcoală nu îmi mai permitea să merg la antrenamente. Şi atunci, mama mea avea o colegă la şcoala la care preda, o profesoară de educaţie fizică ce făcea dans. I-a povestit mamei despre chestia asta, ea a fost foarte încântată şi m-a dus şi pe mine cu forţa aşa, că nu prea acceptam ideea asta la început. Nu mă simţeam atras deloc de dans.

Nu mi-a plăcut nici din prisma faptului că nu simţeam eu că mă coordonez cum trebuie, pe de altă parte, îmi plăcea că erau multe fete la cursuri şi, până la urmă, mi-am zis că asta nu-i rău. Că întotdeauna erau mai multe fete la dans decât băieţi şi ăsta nu putea să fie decât un avantaj. Şi am început să merg frecvent. Apoi am aflat că există şi competiţii de dans şi asta m-a atras foarte tare. Mie îmi place foarte mult competiţia, aşa că am început să mă străduiesc mai mult şi chiar am devenit foarte motivat să fiu din ce în ce mai bun, tocmai pentru a câştiga aceste competiţii. Pentru că dansul e fantastic atunci când îţi iese”, a spus coregraful, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies