Home Stiri Mihai Petre, pictorial cu familia sa

Mihai Petre, pictorial cu familia sa

autor Elena Yvette
871 views 3 minute timp de citit

Mihai Petre nu obişnuieşte să îşi expună fetiţa mediului virtual însă luna aceasta a fost de acord să fie filmat împreună cu familia sa pentru un pictorial, datorită simplului fapt că micuţul lui îngeraş împlineşte frumoasa vârstă de trei ani.

mihai-petre

Datorită fetiţei sale, Mihai a devenit cu timpul mai puţin coleric, iar soţia sa, Elwira, se bucură din plin din cauză că are acum pe cineva cu care poate dialoga în limba sa natală, poloneza.

După grele încercări de convingeri, atât din partea reprezentanţilor unei reviste locale, cât şi a frumoasei sale soţii, Mihai a acceptat în cele din urmă să realizeze o şedinţă foto de familie, spunându-le că e posibil să nu mai aibă această ocazie în viitorul apropiat.

În momentul şedinţei foto, micuţa Catinca a fost foarte cuminte şi chiar foarte receptivă. Aceasta se amuza pe seama fotografului şi nu numai, vorbindu-i acestuia în poloneză. Acest lucru obişnuieşte să facă şi cu tatăl său, care, deşi e un as în dans, în acest context e abia un începător.

După o serie de poze în care Catinca părea a fi foarte cuminte, aceasta a oprit la un moment dat şedinţa, spunând: „gata cu fotografiile!“. După acest moment de întrerupere a şedinţei foto, de către micuţă, Mihai a spus soţiei sale, Elwira:

„Nu cred, sunt sigur că nu vor mai urma alte ședințe foto.“

Mihai deține împreună cu draga sa soţie, Elwira, Academia de Dans „Mihai Petre“ (mihaipetre.ro);  este jurat în cadrul emisiunii Ham Talent (de la Antena 1) și mai este şi arbitru de competiții de dans, pe lângă toate acestea.

La întrebarea cum o vor sărbători pe Catinca, zilele acestea când va împlini 3 ani, acesta a răspuns:

„Chiar ieri discutam despre asta… Acum încerc să văd dacă pot anula o călătorie programată chiar pentru week­endul în care e ziua ei, sunt foarte prins în decembrie. Am un program destul de încărcat, majoritatea timpului îl petrec antrenând perechi sau arbitrând diverse competiții de dans. Am competiții stabi­lite până în luna aprilie 2016 și încerc să le manageriez cât pot de bine, astfel încât să am timp pentru familie”. -răspunse Mihai.

Apoi, Elwira a fost întrebată dacă într-adevăr Mihai mai reuşeşte să îşi facă timp şi pentru familie.

„Important e ca timpul pe care îl petrece cu noi să fie eficient. Când suntem împre­ună, suntem împreună 100%. Eu încerc să mă organizez astfel încât să îmi petrec majoritatea timpului cu Catinca, oricum” – afirmase Elwira.

Frumoasa mămică se bucură din plin alături de fiica sa, mai ales atunci când dialoghează împreună în limba poloneză.

mihai-petre_10_0f18565964

Sursa photo: viva.ro; libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies