Home Stiri Mihai Petre, primele declarații după ce s-a spus că ar fi câștigat „Asia Express”

Mihai Petre, primele declarații după ce s-a spus că ar fi câștigat „Asia Express”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 809 views 2 minute timp de citit

Mihai Petre și soția sa formează una dintre echipele care iau parte, sezonul acesta, la Asia Express. Cei doi sunt o echipă puternică, mai ales că prezența fostului jurat de la PRO TV la Antena 1 a fost o adevărată surpriză.

Zilele trecute, cei de la cancan.ro au declarat că echipa câștigătoare a sezonului patru este cea formată din Mihai Petre și Elwira. Acum, după ce zvonurile au ajuns și la urechile sale, dansatorul a avut prima reacție.

„Nu am voie să spun prea multe despre «Asia Express», mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a declarat Mihai Petre pentru cei de la fanatik.ro.

„«Asia Express» este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu «din lacrimă», ci dintr-o «mare mizerie», sincer. E intens! Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: «OK, v-am fi luat în condiții normale, dar, având în vedere Coronavirusul, n-avem cum». Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus acesta, conform a1.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies