Home Stiri Mihai Petre, traumatizat de experiența „Asia Express”: „Se simte frica încă”

Mihai Petre, traumatizat de experiența „Asia Express”: „Se simte frica încă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 633 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile, filmările pentru show-ul Asia Express s-au încheiat. Concurenții au revenit în țară și au împărtășit din experiența acestui concurs. Printre aceștia se numără și Mihai Petre, care a făcut echipă cu soția sa.

„«Asia Express» este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu «din lacrimă», ci dintr-o «mare mizerie», sincer. E intens! Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: «OK, v-am fi luat în condiții normale, dar, având în vedere Coronavirusul, n-avem cum». Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus acesta, conform a1.ro.

În toamnă, Mihai Petre a dezvăluit că nu va mai face parte din echipa PRO TV-ului, plecând, așadar, din juriul emisiunii Românii au talent.

„Sezonul 11 «Românii au talent» nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența «Românii au talent» este fantastică; am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc, Smiley, Pavel Bartoș, Andra Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe PRO TV și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că «Românii au talent» este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din Romania. Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a scris dansatorul pe pagina sa de Instagram, în luna noiembrie…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies