Home Stiri Mihai Trăistariu pune mare preț pe aspectul fizic. Cât este pregătit artistul să riște pentru a arăta impecabil?

Mihai Trăistariu pune mare preț pe aspectul fizic. Cât este pregătit artistul să riște pentru a arăta impecabil?

autor Bodnar Anca
729 views 3 minute timp de citit
  • Mihai Trăistariu este un artist apreciat datorită vocii lui, dar se pare că acest lucru nu este de ajuns pentru el
  • Artistul pune din ce în ce mai mare preț pe frumusețe, și ar fi capabil să riște orice pentru a arăta cât mai bine
  • Ce face Mihai Tăistariu pentru a avea un corp de invidiat?

Mihai Trăistariu poate fi considerat un artist complet. Acesta are o voce de invidiat, plăcută de toată lumea, are prezență scenică, iar de-a lungul timpului a avut parte de nenumărate momente remarcabile în ceea ce îi privește cariera, cel mai important fiind concursul Eurovision, acolo unde a reușit să obțină o poziție foarte bună în clasament.

Mihai Trăistariu face totul pentru a arăta perfect

Deși vocea este cea care l-a consacrat, se pare că Mihai Trăistariu a început să lucreze serios și pe alte planuri. Acesta își dorește să arate impecabil, motiv pentru care face tot ce îi stă în putință pentru a atinge perfecțiunea.

Acesta a declarat recent faptul că recurge chiar și la înfometare, pentru a putea să atingă forma dorită.

„Teamă nu îmi este pentru că eu am totul sub control. De exemplu, acum plec la sală. Am plecat nemâncat. Eu am mai făcut cu un antrenor personal acum câțiva ani aceste lucruri și am slăbit repede într-un timp foarte scurt.

Trebuie să fie puțin sacrificiu că nu poți să slăbești așa repede. Eu nici nu am răbdare să dau jos câte un kilogram pe lună. Atunci am zis că mai bine mă înfometez, beau apă și când mă doare burta mai iau un iaurt mic sau o banană și atâta. Nu îi dau calorii corpului tocmai ca să nu se mai depună. Fac și sală, iar acolo merg pe jos. Fac o oră dus, una întors. Nu iau mașina tot ca să mai scap de calorii. Este un efort, dar nu vreau nici să ajung să leșin pe străzi.

În 2015 mi-am angajat un antrenor personal. Făceam 15 ședințe pe lună și stătea lângă mine în ora aceea și făceam cu el sport ca la carte. Atunci m-am umflat, să zic așa, cel mai frumos.

Am dat jos toată grăsimea și am pus la loc 8 kilograme de mușchi curat cum se zice la culturiști. Mi-am făcut atunci o ședință foto pe care am pus-o peste tot, tocmai ca să țin minte și să rămână în istorie, pentru că știam că nu voi mai arăta niciodată așa. Acela a fost un sacrificiu uriaș, cam trei luni am rezistat, dar atunci am arătat cel mai bine.

Sunt multe sacrificii dacă vrei să arăți bine. De exemplu, merg o dată la câteva luni la un tratament facial. Am descoperit cumva din întâmplare.

Nu mă costă mult, sunt câteva sute de lei și stau o oră și jumătate pentru a-mi stoarce punctele negre. Am zis că la șase luni e nevoie să mai curățăm tenul, deși eu nu folosesc machiaj nici la televiziune, dar eu nu folosesc tocmai ca să nu fac coșuri.”, a povestit Mihai Trăistariu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies