Home Stiri Mihai Trăistariu spune cât câștigă din concertele de pe litoral

Mihai Trăistariu spune cât câștigă din concertele de pe litoral

autor Mirela
368 views 2 minute timp de citit
  • Mihai Trăistariu face bani frumoși din muzica sa.
  • Acesta se numără printre artiștii care încă a decis să mai cânte pe litoral.
  • Cântărețul face sume frumoase din concertele pe care le susține.

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii care concertează frecvent pe litoral. Acesta încasează sume frumoase de pe urma concertelor pe care le susține acolo.

Mulți artiști de la noi au decis să refuze concertele de pe litoralul Mării Negre, deoarece nu le-ar gestiona suficiente venituri, dar se pare că nu este și cazul lui Mihai Trăistariu.

Câți bani face Mihai Trăistariu din concertele de pe litoral?

„Pentru un concert de 45 minute, la zilele orașelor sau la nunți eu iau 1.500 de euro. Însă, la terase, la resorturi și la teatrele de vară, sumele sunt foarte mici, de 200-300 de euro. La teatrele de vară se pun câte 20 de artiști pe un afiș, cânți 2-3 melodii, și iei tot cam așa, în jur de 200 de euro. Dar nici nu încap mai multe piese, căci spectacolul s-ar lungi la zece ore. La terase, mă înțeleg cu omul, îi cânt 20 de minute și îmi dă vreo 300 de euro.

Pentru că locuiesc în Constanța, mi-am făcut o încrângătură, am vreo 15-16 locuri unde cânt toată vara. Andreea Bălan zicea că pe Litoral faci doar bani de semințe, dar eu tot vin seara acasă cu câte 1.000 de euro,  din trei locuri, deci, se poate”, a spus acesta pentru cei de la egor.ro.

Artistul face mulți bani din apartamentele pe care le închiriază

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum patru ani, când am decis să investesc în lumea turismului, că voi cunoaște succesul atât de repede, nu l-aș fi crezut. I-aș fi zis mai degrabă să nu mai glumească pe seama mea. Dar lucrurile au luat o întorsătură aparte anul acesta. Niciodată nu am avut atâtea rezervări de la finele lunii aprilie.

De obicei, luna aprilie nici nu o luam în calcul, iar pe luna mai încasările erau zero, în bilanțul final. Paștele și data de 1 mai au jucat însă, de data asta, un rol important în viața mea. Probabil că și după povestea asta cu pandemia oamenii și-au dorit foarte tare să fugă de acasă! Acum urmează weekendul de Rusalii și am totul ocupat!”, a spus acesta pentru cei de la playtech.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies