Miley Cyrus s-a căsătorit în noaptea de Revelion

Share

Cântăreața Miley Cyrus s-a căsătorit chiar în noaptea de Revelion. Norocosul este nimeni altul decât actorul Liam Hemsworth, cu care are o relație de câțiva ani buni.

Miley Cyrus s-a căsătorit în noaptea de revelion

Când oamenii din toată lumea se pregăteau să desfacă șampania pentru a ciocni un pahar în cinstea noului an, Miley Cyrus și Liam Hemsworth își jurau iubire veșnică în San Diego, SUA. Cei doi s-au căsători în secret, în cadrul unei petreceri fastuoase private, chiar în noapte dintre ani, invitându-și doar familiile.

Spontană și extravagantă din fire, după cum bine o știm, Miley Cyrus și-a convins soțul să nu-și anunțe nici familia despre marele eveniment decât în ziua cu pricina. „Întreaga familie a lui Liam a venit în San Diego pentru a sărbători, iar familia lui Miley era în oraș, de asemenea. Se pare că a fost o decizie ușor de luat, având în vedere că toată lumea era acolo”, a declarat un apropiat pentru revista NW.

Zvonul a fost confirmat și de postările pe care artista le-a făcut pe Instagram. În dreptul unei fotografii în care mama ei, mama lui Liam și soția fratelului lui Liam apar îmbrățișate, aceasta a scris „Familie prin alianță”, făcând referire la marele eveniment care s-a desfășurat…

Domnul și doamna Hemsworth, în vârstă de 26 și respectiv 24 de ani, și-au început povestea de dragoste în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „The Last Song”, în anul 2009, când cei doi au jucat împreună. S-au logodit trei ani mai târziu, în 2012, iar un an mai târziu, când nimeni nu se aștepta, au anunțat sfârșitul relației. Cu toate acestea, cei doi nu au putut sta prea departe unul de celălalt și s-au împăcat anul trecut, când au apărut și primele informații că cei doi s-ar pregăti de căsătorie, după ce pe degetul artistei a fost zărit un inel de logodnă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news