HomeSANATATEMEDICINA NATURISTA Minunile făcute de bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie

Minunile făcute de bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/Minunile-făcute-de-bicarbonatul-de-sodiu-și-sucul-de-lămâie.jpg

Bicarbonatul de sodiu și lămâia sunt indispensabile în viața noastră. Chiar dacă unii nu le folosesc prea des, alții zilnic le utilizează fie în prepararea mâncărurilor sau făcând limonadă, fie în măști pentru față.

Bicarbonatul și lămâia, prin conținutul mare de substanțe benefice corpului uman, au rolul de a întări sistemul imunitar și a feri corpul de diferite boli.

Acest tratament alcătuit din bicarbonat de sodiu și suc de lămâie este susținut de profesorul Ivan Neumyvakin. Acesta afirmă: „Omul trebuie să trăiască în armonie cu natura și să poată folosi cu înțelepciune ceea ce ea ne oferă”.

Remediul din aceste două ingrediente are efect antibacterian, având  beneficii multiple pentru organism, chiar dacă nu are efectul unor medicamente. Uneori, remediile 100% naturiste au avut șanse de vindecare mai mare decât tratamentele costisitoare.

Efectele pozitive ale remediului:

  • Elimină toxinele din corp

Amestecul dintre bicarbonat și sucul de lămâie este un factor important pentru sănătatea corpului. Combinația ingredientelor luptă cu bacteriile, eliminând tot ce este rău din organism, protejează corpul de diferite afecțiuni, iar datorită vitaminelor din sucul de lămâie are rolul de a combate stresul și depresia.

  • Alcalinizează corpul

Menținerea echilibrului normal acido-bazic este importantă pentru sănătatea noastră, deoarece un mediu acid favorizează și potențează apariția diverselor boli și afecțiuni.

  • Combate problemele digestive

Fie că aveți arsuri gastrice, suferiți de acumulări ale gazelor intestinale, fie că vreți să vă asigurați și să preveniți astfel de neplăceri, consumul de bicarbonat în combinație cu sucul de lămâie vă ajută să înlăturați astfel de probleme.

  • Echilibrează nivelul colesterolului din sânge

Bicarbonatul de sodiu alături de sucul de lămâie face minuni și la nivelul sângelui. Prezintă proprietăți benefice pentru afecțiuni precum hipertensiunea sau arterioscleroza, protejând sistemul cardiovascular.

Mod de preparare:

Aveți nevoie de:

  • Apă curată la temperatura camerei;
  • O linguriță de bicarbonat de sodiu;
  • Sucul de la jumătate de lămâie.

Cele trei ingrediente se amestecă și astfel se obține un remediu bun pentru multe afecțiuni ale organismului.

Atenție! Se recomandă ca amestecul să fie preparat zilnic, pentru a nu apărea efecte adverse…

Acest preparat este unul benefic, naturist și ușor de realizat, ce trebuie inclus în rutina noastră zilnică, în special dimineața.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed