Mioara Velicu: „Despărţirea este extraordinar de grea.”

Share

Invitată de curând în cadrul unei emisiuni TV, interpreta de muzică populară Mioara Velicu a declarat prin ce momente grele a trecut acum câţiva ani, momente pe care a reuşit să le accepte şi să le depăşească doar cu ajutorul unui psiholog. 

03

Soţul artistei, Nicolae Martinescu, s-a stins din viaţă, în urmă cu trei ani, moment care a marcat-o profund pe soţia sa.

”Acum trei ani, am pierdut iubirea vieţii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reînceput să cânt după un an. Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singură dată, dar mi-a fost de ajuns. Mi-am pierdut şi sora, şi mama şi tata, dar aici a fost o lovitură groaznică. De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranţi în cuplu, pentru că despărţirea este extraordinar de grea şi nu-ţi mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut. El era un bărbat mai aspru. În momentul în care-i greşeai, nu se mai întorcea niciodată. Nu te mai ierta, se întorcea şi pleca. Nu aş fi tolerat infidelitatea lui, dar nici eu nu i-am greşit niciodată pentru că ştiam că l-aş pierde. Buletinul meu expiră în 2077 şi e musai să trăiesc până atunci…”, a mărturisit îndrăgita interpretă Mioara Velicu, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto: radiorenasterea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news