Home Stiri Mira, probleme majore din cauza muzicii: „Problema a fost că…”

Mira, probleme majore din cauza muzicii: „Problema a fost că…”

autor Mirela
334 views 2 minute timp de citit
  • Mira, deși este o fire extrem de pozitivă și de energică și care este și foarte sinceră.
  • Tocmai datorită acestui lucru, de fiecare dată când a avut momente mai puțin plăcute, aceasta a vorbit deschis despre ele.
  • Acest lucru face să fie și mai mult apreciată de către fanii ei.

Mira, deși este o fire extrem de pozitivă și de energică și care, de fiecare dată când intră pe rețelele de socializare, le face ziua mai frumoasă fanilor ei, este și foarte sinceră.

Tocmai datorită acestui lucru, de fiecare dată când a avut momente mai puțin plăcute, aceasta a vorbit deschis despre ele, lucru ce a făcut să fie și mai mult apreciată de către fanii ei.

Artista a întâmpinat unele probleme cu examenul maturității

Mira a știut încă de mică ce vrea să facă atunci când va fi mare, motiv pentru care, odată ajunsă în București, s-a axat extrem de mult auspra carierei sale.

Cu toate acestea, artista a trebuit să facă un sacrificiu, alegând să pună școala pe locul doi, ceea ce, din păcate, i-a adus anumite probleme în ceea ce privește examenul de Bacalaureat.

„Când am venit la București, stăteam până la trei dimineața în studio, mai cântam, mai ciupeam câte o cântare pe undeva și ajungeam la patru dimineața acasă. Trebuia să mă trezesc și să merg la Buftea, că făceam naveta. Mă trezeam la cinci.

Când a venit Bacul, eu am trecut la toate materiile, că trebuie să ai peste cinci, ca să treci. Problema a fost că nu mi-a ieșit media generală peste șase. Mie mi-a ieșit 5,98”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Mira vrea să devină mamă

Deși Mira și Levi Elekes sunt împreună de puțin timp, cei doi au planuri de viitor extrem de serioase. Aceștia își doresc un copil, iar artista îi spune în fiecare zi acest lucru iubitului ei.

Anul trecut, cântăreața a trecut printr-o despărțire grea, dar a reușit să se repună pe picioare repede și, în cele din urmă, și-a găsit liniștea în brațele actualului ei partener. Mira se declară mai fericită ca niciodată și are doar lucruri frumoase de spus la adresa iubitului ei.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies