Home Stiri Mira și iubitul ei își duc relația la un nou nivel: „Un copil”

Mira și iubitul ei își duc relația la un nou nivel: „Un copil”

autor Mirela
269 views 2 minute timp de citit
  • Mira a trecut printr-o despărțire în urmă cu an an, dar s-a pus extrem de repede pe picioare și, acum, se bucură de o nouă relație.
  • Aceasta este împreună, de câteva luni bune, cu Levi Elekes.
  • Artista știe ce vrea de la viață și, conform spuselor sale, pare că Levis este alesul.

Mira a trecut printr-o despărțire în urmă cu an an, dar s-a pus extrem de repede pe picioare și, acum, se bucură de o nouă relație.

Aceasta este împreună, de câteva luni bune, cu Levi Elekes și se declară mai fericită ca niciodată. Artista știe ce vrea de la viață și, conform spuselor sale, pare că Levis este alesul.

Primul pas a fost făcut de amândoi

În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Mira a spus cum a început relația dintre ei doi. Se pare că amândoi aveau intenții serioase și fiecare dintre ei voia să înceapă o relația cu celălalt, motiv pentru care primul pas a fost făcut împreună.

Mai mult decât atât, cântăreața susține că Levi o susține necondiționat, dar și că, datorită modului în care se poartă cu ea, aceasta se simte cea mai frumoasă femeie.

De asemenea, nici ea nu s-a zgârcit în complimente la adresa lui, spunând că este cel mai frumos bărbat pe care l-a cunoscut vreodată, din toate punctele de vedere.

Mira este extrem de îndrăgostită și se pregătește serios pentru a duce relația ei la următorul nivel. Aceasta și iubitul ei au planuri serioase de viitor și se bucură împreună de tot ceea ce le rezervă viața.

Mira și Levis vor să aibă un copil împreună

Mira a menționat faptul că nu doar ea abia așteaptă să aibă un copil, ci și Levis. Se pare că amândoi poartă discuții despre acest subiect și există șanse foarte mari ca dorința lor să se îndeplinească.

„Vreau să fiu mamă tânără. Chiar acum vorbeam cu prietena mea pe drum și am văzut o femeie însărcinată. Și zic «Cred că e greu rău să fii însărcinată, să treci prin etapele astea». Iubesc copiii și abia aștept să am unul. Însă, îmi e teamă de ce o să urmeze.

Mereu îi spun iubitului meu că abia aștept să facem un copil. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Chestiile astea vin natural”, a mai povestit Mira în cadrul podcast-ului.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies