Mirabela Dauer, jurat în cadrul unei emisiuni TV


404
loading...

De curând, artista Mirabela Duer, în vârstă de 68 de ani, s-a implicat într-un nou proiect, făcând parte din juriul unei emisiuni TV, ea fiind cea mai în vârstă dintre toţi membrii juriului, lucru care nu o afectează deloc, deoarece acest lucru o face pe artistă să se simtă iarăşi tânără. Fiind intervievată de către o revistă locală, Mirabela a declarat mai multe lucruri, atât în ceea ce priveşte cariera, cât şi viaţa personală. 

6-7-vedete-miraxzcxbela_0

 

Fiind întrebată cum se înţelege cu colegii din juriu, artista a declarat:

În general eu mă înţeleg foarte bine cu tinerii, mă încarc pozitiv cu tinereţea lor. Am fost fericită să-i reîntâlnesc pe Răzvan, Dani, Liviu şi Diana. Sunt prietenii mei vechi şi îi admir şi îi preţuiesc foarte mult. Sunt talentaţi, sunt responsabili şi foarte muncitori. Sunt veseli şi asta îmi place. Pe Mihai abia l-am cunoscut, dar mi-e deja foarte drag. E un mucalit extrem de simpatic şi un jurat foarte corect. Uneori îi aduc bomboane!

 

 

Fiind întrebată dacă are o piesă nouă, vedeta a relatat:

Am o melodie nouă a compozitorului Cristi Popa, o piesă foarte dragă mie, care sunt sigură că va ajunge la sufletele voastre. Şi am mai înregistrat câteva piese-surpriză, pe care vi le voi dezvălui la timpul potrivit. Pregătesc două discuri. Mie îmi place în studio, pentru că mie îmi place să cânt!

 

 

 

Fiind întrebată ce anume îi lipseşte din viaţa sa, pentru a fi cu adevărat fericită, Mirabela a mărturisit:

Eu sunt un Rac incurabil. Sensibilă și familistă… Mi-am dorit cu adevărat să am o familie. Cred că asta îmi lipsește pentru a fi cu adevărat fericită. Dar așa a fost să fie…

Sursa photo: click.ro

Citește și:  Codul bunelor maniere la restaurant - ce reguli trebuie să respecți

loading...
loading...