HomeStiri Mondene Miracol în aer liber! Află cum a fost salvată viața celui care a leșinat pe durata unui salt cu parașuta

Miracol în aer liber! Află cum a fost salvată viața celui care a leșinat pe durata unui salt cu parașuta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 799 views
Miracol-în-aer-liber in Stiri Mondene

Bărbatul pe nume Christopher a avut parte de clipe de groază când acesta a făcut o criză în timpul unui salt cu parașuta.

Miracol în aer liber

Postarea videoclipului acestuia de pe Youtube reușește să imortalizeze întregul eveniment care aproape l-a omorât, dar, din fericire, acesta a reușit să fie salvat de către instructorul său.

În primele momente ale saltului nu s-a întâmplat nimic interesant, primul care sare este Christopher, fiind urmat apoi de instructorul lui care surprinde întreg momentul într-un clip video.

După câteva momente de cădere liberă și nu cu mult timp înainte de a trage de cordonul parașutei pentru ca aceasta să se deschidă, bărbatul a intrat într-o criză de proporții mari. Din fericire, instructorul lui Christopher a reușit să conștientizeze ceea ce se întâmpla și să ajungă la timp pentru a-i deschide parașuta bărbatului.

Christopher a făcut public videoclipul căderii sale, care în numai o zi a reușit să strângă peste 3,5 milioane de vizualizări.

Alături de acest videoclip, Christopher a scris și o scurtă declarație, care sună în felul următor: „Probabil cel mai înfricoșător moment din viața mea. Pe 14 noiembrie 2014, când am sărit cu parașuta, am avut parte de o experiență care putea să-mi aducă moartea. La aproximativ 3.000 de metri altitudine, am intrat într-o criză în timp ce încercam să mă întorc cu ajutorul mâinii stângi. În următoarele 30 de secunde, am fost inconștient, în cădere liberă. Din fericire, instructorul meu a reușit să tragă cordonul la circa 1.200 de metri. Mi-am recăpătat cunoștința la 900 de metri și am aterizat în siguranță…”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed