Home Stiri Mircea Badea a fost implicat într-un accident rutier. A povestit prin ce a trecut

Mircea Badea a fost implicat într-un accident rutier. A povestit prin ce a trecut

autor Bodnar Anca
333 views 2 minute timp de citit
  • Mircea Badea a fost implicat într-un accident rutier
  • Prin ce a trecut jurnalistul?
  • A povestit totul

În timp ce se îndrepta către locul de muncă, Mircea Badea a fost implicta într-un accident rutier. Acesta a hotărât să povestească prin ce a trecut în acele momente.

Mircea Badea a fost implicta într-un accident rutier in București

Mircea Badea a povestit, cu lux de amănunte, prin ce a trecut. Acesta a fost deranjat de faptul că șoferul celeilalte mașini implicate în accident a rămas nepăsător, și nici nu a fost interesat să coboare din mașină pentru a vedea ce s-a întâmplat.

„Aveam viteză înainte să pun frână 3 kilometri”

Vă povestesc ce mi s-a întâmplat venind la emisiune. Eu vin cu puțin timp înainte să începem emisiunea, că n-am chef să o ard prin incintă degeaba şi a intrat unul în spatele meu. Accident! Deci eram la Statuia Aviatorilor, veneam dinspre 1 Mai și urma să fac stânga către Charles de Gaulle. Deci ocolesc, statuia era în stânga mea, să ocolesc ca să mă duc, și venea dinspre contrasens o mașină.

Am făcut stânga, am pus frână ca să-i dau prioritate de dreapta (…). Aveam viteză înainte să pun frână 3 kilometri la oră, că îți dai seama mergi un pic cum ieşi de la stop ca să faci stângă. Zic cât de prost să fii, m-am gândit eu. Mă uit în retrovizoare, văd că era un microbuz, zic bun, cât de prost să fii? Ok, mă dau jos să văd ce s-a întâmplat.

Mă dau jos, mă uit…mașina mea e o legendă locală aici. Am o mașină foarte, foarte veche pe care nu intenționez să o schimb. E lovită, e înjunghiată, e mecită, e zdrobită, e pe toate părțile. Un fel de tanc, așa, care, mă rog, a trecut prin multe și nici nu intenționez să o schimb. Mă uit în spate, îți dai seama, o nouă lovitură, printre alte 15.

Mă uit la microbuz, număr de Ucraina. Mă uit la conducătorul auto, bărbat în niciun caz bătrân. Nici nu s-a dat jos, se uita așa cu atenție și îngrijorare. (…) Ăla pleacă mai departe, nici nu s-a dat jos să vadă despre ce e vorba”, a povestit Mircea Badea.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies