Home Stiri Mircea Badea, amendat cu 10.000 de euro

Mircea Badea, amendat cu 10.000 de euro

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 636 views 2 minute timp de citit

Agenția Națională de Administrare Fiscală l-a amendat pe Mircea Badea cu suma de aproximativ 10.000 de euro din cauza unor restanțe cauzate de neplata impozitului din anul 2018. Acesta a fost extrem de deranjat de cele petrecute și a oferit mai multe explicații atât la televizor, cât și în mediul online.

„Am fost sunat de la ANAF, au admis posibilitatea existenței unei erori, verifică și mă anunță. Orice document se va elibera de către ANAF îl voi posta aici. La 17:20 intru live la Antena 3”, a spus prezentatorul, conform playtech.ro.

„Am plătit toate impozitele atunci când a trebuit să le plătesc. Am scris pe Facebook, într-un mod foarte virulent, despre această nouă întâmplare cu ANAF și am verificat cu doamna contabilă ca și cum am fi avut ce să verificăm – era totul în regulă, nu aveam nimic de plătit, era clar.

Și, după aceea, am fost sunat de la ANAF de domnul care a emis solicitarea respectivă și mi-a spus că a fost vorba de o sesizare a soft-ului. A admis posibilitatea existenței unei erori și a spus că vor verifica”, a mai declarat acesta în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3.

„P.S.: Javrele de la ANAF vor avea nevoie de toată susținerea. Așadar, îi susțin! Așa arată un nou abuz pe care îl încearcă javrele de la ANAF cu mine. Toate de până acum au dat greș, așa cum va da și acesta. Cel mai odios dintre ele, în care mi-au inventat o datorie de 100.000 de dolari, e de notorietate și s-a dus dracului în instanță. Asta e o nouă mizerie și mi-au trimis-o în scârbă, fără posibilitatea de a vorbi cu cineva dintre javrele astea decât ducându-mă fizic, în pandemie, în c*****l lor de birou. Eu zic că se va termina foarte prost pentru ei”, a mai scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies