Home Stiri Mircea Badea, arestat în Marea Britanie. Iată cum s-a întâmplat!

Mircea Badea, arestat în Marea Britanie. Iată cum s-a întâmplat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 472 views 2 minute timp de citit

În urmă cu ceva timp, Mircea Badea a declarat că a fost arestat în Marea Britanie, iar situația a fost la doar un pas de a degenera, chiar dacă trupele de intervenție au fost și ele prezente.

În urmă cu mai mulți ani, prezentatorul a fost arestat din cauza unei erori, fiind săltat de o echipă SWAT, iar eliberarea lui a avut loc abia după 12 ore.

Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și, în vreo 12 ore, s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu, mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa, pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o «greșeală de eroare» toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant.

După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra, pentru că mergeam în SUA sau mă întorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a spus acesta, conform celor de la playtech.ro.

De curând, bărbatul a fost nevoit să călătorească și și-a exprimat opinia cu privire la modul în care zborurile au fost organizate din cauza pandemiei de Coronavirus. „Este foarte amuzant felul în care se organizează zborurile, alea câte mai sunt. Deci, în aeroporturile în care am fost și eu, e totul închis. Există doar niște tonomate…

În România, știți că au fost închise restaurantele. La restaurante e pericol mare de infectare. Ok. Și ajungi în avion. Masca obligatorie, la îmbarcare, distanță, stați la doi metri…Stai la pașapoarte, cu distanțare”, a spus Mircea Badea, potrivit sursei menționate anterior.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies