HomeStiri Mondene Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu

Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Mircea-Badea-da-de-pamant-cu-Dana-Budeanu-3.jpg

Mircea Badea s-a arătat foarte deranjat de afirmațiile Danei Budeanu cu privire la pandemia de Coronavirus. Criticul de modă s-a făcut remarcat în ultima vreme pentru opiniile pe care le are în legătură cu pandemia, fiind convins că totul este planificat.

Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu in Stiri Mondene

„M-am uitat la Dana Budeanu să mai înțeleg și eu una, alta, dar am văzut ceva ce nu am înțeles. Ea a scris așa: «Are cineva o sursă de Tocilizumab? Nu au la Balș și sunt oameni tineri care au nevoie la ATI. Haideți să ne ajutăm!».

Nu mai înțeleg. Inițial, parcă virusul nu exista, apoi, era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu. Și, acum, ne spune că sunt oameni tineri la ATI. Păi, cum așa?

Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu in Stiri MondeneDe ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat între timp?! Acum, Dana Budeanu nu ne mai spune că-s spitalele goale, ci că-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice că au nevoie de Tocilizumab. M-am uitat să văd ce este Tocilizumab. Și am găsit că este făcut Roche, adică de Big Pharma. Păi parcă Big Pharma era rea. Acum e bună? Nu mai înțeleg nimic”, a spus Mircea Badea.

„Mi s-a reproșat că am atacat-o pe Dana Budeanu, ceea ce este fals. Eu nu o atac pe doamna Dana Budeanu, nu am nimic cu doamna Dana Budeanu, nicio străbatere. Doar că am văzut că există această percepție pe care vreau să o distrug. Pe ea, pe percepție. Sigur, nu sunt în aceeași barcă sau pe aceeași baricadă cu Dana Budeanu.

Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu in Stiri MondeneNu am fost niciodată în același areal de răspândire, nu am avut aceleași preocupări, nu am nicio legătură cu dumneaei. Nu spun nici că e de bine, nici că e de rău! Vă spun doar că unii cred că vâslim împreună într-o direcție… Nu vâslim în aceeași direcție, eu nu, eu sunt pe persoană fizică”, a spus Mircea Badea, conform playtech.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed