Home Stiri Mircea Badea, ironii la adresa premierului Florin Cîțu: „Dumnealui nu a emigrat, pentru că îl dădeam dispărut”

Mircea Badea, ironii la adresa premierului Florin Cîțu: „Dumnealui nu a emigrat, pentru că îl dădeam dispărut”

autor Mirela
749 views 2 minute timp de citit

După ce premierul Florin Cîțu a declarat că a fost prins în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, Mircea Badea l-a ironizat, chiar din primele clipe ale începerii emisiunii sale.

„Da, acum 20 de ani, a fost vorba de conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani”, a declarat premierul Florin Cîțu, conform cancan.ro.

„Bună seara… am consumat până am venit la emisiune. Am zis să fiu și eu uman, am față umană. Să nu par robot, am mai băut și am venit la emisiune…Odată ajuns la emisiune, îmi dau seama că  avem o luare de poziție a domnului premier Cîțu. Șoc, șoc, șoc! Dumnealui nu a emigrat, nu a plecat de pe planetă, cu Elon Musk pe Marte, așa cum am presupus, pentru că îl dădeam dispărut. NU!  A pus exact ce așteptam noi toți, cetățenii acestei țări: un semn de viață. E minunat, asta așteptam cu toții! Atenție, domnul Cîțu a postat exact, exact ce trebuia pe stories, pe Instagram”, l-a ironizat Mircea Badea, potrivit sursei menționate anterior.

Prezentatorul a mai povestit, de curând, că a întâmpinat probleme pe aeroportul din Marea Britanie, fiind suspect de terorism.

„Fiind suspect de terorism, așa e legea la ei. M-au dus la secție, am avut două interogatorii și am stat vreo patru ore într-o celulă, până când procurorul a decis «do not prosecute», adică a zis nu-l mai «procurorim» pe ăsta, e clar că nu e terorist și nu are nicio treabă. M-au dus înapoi la aeroport tot ei. Asta a fost tot! Pe Cîțu l-au «procurorit». A stat două zile la pârnaie, l-au «procurorit» și a ajuns la onorata instanță, care i-a dat pedeapsă două zile de pușcărie și amenda. La Cîțu a fost și sentință”, a declarat acesta, potrivit cancan.ro, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies